Boční stěny pro párty i nůžkové stany 

Náhradní boční stěny SKLADEM



na stránku
Zobrazeno 1 – 12 z 44 položek
Zobrazeno 1 – 12 z 44 položek

Neopomenutelnou součástí všech venkovních, ať už soukromých nebo firemních aktivit, jsou zahradní párty stany. Jejich obliba neustále roste a jsou základní součástí vybavení každé zahrady. Využijete je na terase, u bazénu či u dětské trampolíny. Zahradní párty stany a nůžkové stany se dají velmi jednoduše sestavit a také demontovat bez použití jakéhokoliv nářadí. Užijete je na rodinné oslavy, setkání s přáteli, venkovní grilování i pro firemní akce a účely. Nabízíme bohaté příslušenství pro párty stany a k nim patří také náhradní díly a velmi praktické bočnice, tedy boční stěny pro párty stany.

Boční stěny pro párty stany i k dokoupení

Pokud jste si ihned se zahradním stanem nepořídili boční stěny pro párty stany, nezoufejte. Snadno je dokoupíte na našem e-shopu. Jakékoliv rozměry pro boční stěny pro párty stany najdete v této sekci. Nabízíme také praktické moskytiéry proti dotěrnému hmyzu, nůžkové konstrukce, osvětlení, praktické přenosné tašky a střechy. Boční stěny pro párty stany jsou prakticky rozděleny do podkategorií, takže se v nich budete dobře orientovat. Najdete zde boční stěny pro profi stany, nůžkové stany, klasické párty stany i pro kulaté pavilony. Toto rozdělení usnadní váš výběr. Jak vidíte sami, nabídka je velká a je si opravdu z čeho vybírat.

Boční stěny pro párty stany ve všech možných variantách

Stany vás uchrání před nepřízní počasí, spolehlivě zastřeší každou soukromou či firemní akci i grilování, a budete mít vždy k dispozici praktického mobilního pomocníka. Jestliže se často vydáváte na cesty, třeba i s karavanem, jde o nenahraditelný doplněk. Na vaši campingovou dovolenou nesmí párty stany v cestovní výbavě chybět. Boční stěny pro párty stany vám usnadní i další použití stanů. Můžete je pak využít jako dočasné skladiště, mobilní garáž, přístřešek na věšák s prádlem v momentě, kdy prší, a pro cokoliv, co je nutno rychle uschovat před deštěm.