Plastové zahradní stoly 



na stránku
Zobrazeno 37 – 48 z 48 položek
Zobrazeno 37 – 48 z 48 položek

Plastové zahradní stoly v široké paletě barev

Kvalita plastů závisí na ceně. Čím dražší je model, tím silnější a trvanlivější je složení plastu. Výrobci napodobují přírodní povrchy, například dřevo. Existuje mnoho návrhů, plast je masivní, elegantní, hranatý nebo kulatý, monolitický či napodobující tkaní. Plast je lehký materiál. Je dostatečně odolný. Drahé plastové zahradní stoly a židle vypadají pevné. Plast se nebojí vlhkosti a poklesu teploty. Vhodné pro zimní období. Naneštěstí i drahé plasty časem ztrácejí barvu a nakonec se díky mechanickému zatížení rozpadají. Levné modely se přehřívají pod jasným sluncem. Plast je obtížně opravitelný.

Plastové zahradní stoly - syntetický ratan

Plastové zahradní stoly a židle - populární varianta syntetiky. Kvalitní modely jsou nerozlišitelné od přírodního ratanu. Syntetika je levnější, přitom je lehčí a odolnější, nebojí se zimy a slimáků. Bohužel, syntetika není tak silná jako přírodní pruty, pokud se rozpadne plastový nebo kovový rám, syntetické pruty se okamžitě rozbijí. Moderní plast má mnoho výhod oproti jiným materiálům: řadu barevných řešení, snadná údržba, dobrá elasticita a pevnost. Hlavním důvodem popularity plastů je však možnost vytvořit ultramoderní prostor se zahradním nábytkem se složitými trojrozměrnými tvary.

Plastové zahradní stoly, židle a lehátka poslouží v každé zahradě

Při výběru zahradního nábytku zvažte styl zahrady. Moderní zahrada je "venkovní místnost", která v současné době nevybočuje od komfortu interiéru domu. (Pokud ještě nevlastníte pergolu, doporučujeme kvalitní párty stan.) Vzhledem k tomu se také mění tvar zahradního nábytku – plastové zahradní stoly se zvětšují, židle na tenkých nohách jsou přeměněny na monolitické ergonomické tvary. Technologie výroby nábytku z plastu dala návrhářům obrovské možnosti realizovat své nápady. Například skvělá zahradní lehátka...