Polstrování na lehátka 



na stránku
Zobrazeno 13 – 24 z 29 položek
Zobrazeno 13 – 24 z 29 položek

Komfortní polstrování na zahradní lehátka

Je příjemné sedět pohodlně v zahradním nábytku, obklopeném zelení nebo v blízkosti zahradního krbu či u zahradního grilu. Pohodlí nadevše. Málokdo už touží sedět venku na dřevěném špalku. Ale bez ohledu na to, jak je nábytek pohodlný, bez polstrování na zahradní lehátka, nebude posezení nikdy dostatečně pohodlné. V zahradním nábytku je měkké čalounění zřídka používáno. Je nahrazeno speciálními polštáři nebo matracemi. Šijí se z odolné látky a jako plnivo se používají materiály, které odolávají velkému provoznímu zatížení.

 

Polstrování na zahradní lehátka - použité materiály

Dokonce i nejtrvanlivější polštář určený pro zahradní nábytek je ovlivněn vnějšími faktory. Materiály pro venkovní textil jsou vybírány na základě jejich odolnosti vůči působení: vysoké a nízké teploty; atmosférická vlhkost a srážky; jasné sluneční světlo. Polstrování na zahradní lehátka se vždy vyrábí ze spolehlivých a atraktivních materiálů. Vzhled a kvalita textilu by se neměla vymanit z obecné stylistiky zahrady, dvora nebo pozemku. Správně vybrané polštáře si udržují svou "tvář" pod parným sluncem a za silného deště. Polstrování na zahradní lehátka dělají nábytek ještě krásnější a odpočinek je mnohem pohodlnější.

A když přijde deštík, bude se hodit kvalitní párty stan!

 

Polstrování na zahradní lehátka – vazba

Vazbě tkaniny by se neměla věnovat o nic menší pozornost. Tkaniny by neměly rychle blednout na slunci. Je dobré, pokud si zachovávají původní vzhled po dlouhou dobu. A toho není ve venkovním prostředí snadné dosáhnout. Výrobcům se ale podařilo zvýšit odolnost tkanin před vyblednutím. K tomu se používají perzistentní barviva, která barví vlákna ve fázi jejich formování. Tkaniny se podrobí speciálnímu ošetření. Na materiál se aplikují také vodoodpudivé látky. Takové postupy činí tkaninu odolnou a trvanlivou. Polstrování na zahradní lehátka jsou vyrobeny převážně z vysoce kvalitních syntetických tkanin: polypropylen, polyester, polyakryl a další.