774 454 067

Po - Pá 9 - 16 h

info@t-stany.cz

Kategorie

Proč nakoupit u nás

1. Vše skladem
2. Profesionální klientský servis
3. Garance doručení do dvou dnů
4. Kvalitní zboží za příjemné ceny
5. Info o průběhu objednávky

Zahradní posezení s jednoduchou střechou

Zahradní posezení s jednoduchou střechou

Letní počasí láká k venkovnímu posezení. Je to období venkovních párty, návštěv nebo relaxace na čerstvém vzduchu. Pokud si chcete užívat venkovního prosředí co nejvíce – také za méně příznivých klimatických podmínek – je dobré se porozhlédnout po vhodném venkovním posezení. A to nejlépe zastřešeném, aby se dalo využít také při dešti nebo při slunečných dnech.

 

Pro tyto účely se nejčastěji budují různé pergoly a zahradní posezení. Ty nejjednodušší jsou mají dřevěnou podlahu, jednoduché dřevěné zábradlí a lehkou střešní krytinu. Právě jednoduchá a lehká střešní krytina je pro drobnou stavbu důležitá. Při použití třeba hliníkové střešní krytiny není třeba budovat robustní střešní konstrukci, bohatě stačí co nejjednoduší a njlehčí střecha. Tím se značně šetří celkové náklady na výrobu zahradního altánu nebo posezení.

 

Pokud je totoposezení ve svahu, je rozumné kolem něj vytvořit zábranu proti pádu. Jedna část posezení je v jiné výšce než část druhá a hlavně pro děti může být tento rozdíl nečekaný a nebezpečný. K těmto účelům je vhodné zábradlí. Pro drobné zahradní stavby se nejčastěji používá jednoduché dřevěné zábradlí. Pro větší stavby je vhodné také nerezové zábradlí – to už je trochu složitější vhodně zakomponovat do posezení.

 

Nerezové zábradlí má ale tu výhodu, že nepotřebuje téměř žádnou údržbu. Dobře vymyšlené a zpracované nerezové zábradlí vydrží i v zahradním altánu velice dlouho. Pokud vás nápad na zahradní posezení zaujal, podívejte se na nabídku firem, které je vyrábějí.