774 454 067

Po - Pá 9 - 16 h

info@t-stany.cz

Kategorie

Proč nakoupit u nás

1. Vše skladem
2. Profesionální klientský servis
3. Garance doručení do dvou dnů
4. Kvalitní zboží za příjemné ceny
5. Info o průběhu objednávky

Interiér na míru s 1artinterier

Interiér na míru s 1artinterier

Řešíte inovaci Vašeho interiéru? Váš nový dům, byt, přestavbu nebo rekonstrukci? Bytové nebo kancelářské prostory? Interiérové studionábytek Zlín a Olomouc nabízí poradenství v oblasti interiérových návrhů a celkového vybavení interiérů s bytovými doplňky. Cílem firmy je získat spokojeného zákazníka, proto Vám rádi poradíme s realizací interiéru.

Nábytek Olomouc, stejně tak ale také nábytek Zlín, vystavuje ve svých studiích nábytek předních tuzemských i světových výrobců a značek, od kterých je přímo dováží. Sortiment studií ve Zlíně i Olomouci zahrnuje kromě nábytku i nejrůznější bytové doplňky, dekorace a další vybavení interiérů.

Vybírat si lze i z různých povrchových úprav a typů nábytku vhodného jak pro moderní, tak i pro standardní tradiční interiér. Vedle jakostního nábytku nejznámějších světových značek, jsou v nabídce Nábytku ve Zlíně a Olomouci také stoly, židle, soupravy pro sezení, a dokonce si můžete nechat sami zhotovit sedací soupravu na míru, nebo si pořídit atypické rozměry.