774 454 067

Po - Pá 9 - 16 h

info@t-stany.cz

Kategorie

Proč nakoupit u nás

1. Vše skladem
2. Profesionální klientský servis
3. Garance doručení do dvou dnů
4. Kvalitní zboží za příjemné ceny
5. Info o průběhu objednávky

Kam vyrazit na ryby?

Kam vyrazit na ryby?

Rybářská vášeň nemá hranice. Rybáři mají rádi nejen lovení s prutem, ale také kontakt s přírodou. Tento sport je typický více pro muže než ženy, ale čím dál častěji se setkáváme s něžným pohlavím, které udatně bojuje s obřími rybami. Rybolov na řece je velmi uklidňující a všem rybářům přináší velkou radost ve chvíli, kdy vám úlovek skočí na nástrahu. Prut se třepe a vy jste plní očekávání, co najdete na druhé stráně silonu. Určitě je příjemné i rybaření na jezeře. Dá se říci, že je to mnohem bezpečnější a také tam dokážete natrefit na pěkné ryby. Málokterému rybáři musíme představovat portál na-ryby.cz, kde naleznete přehlednou ukázku všech soukromých a doporučených revírů, revíry jsou rozděleny podle krajů, nechybí kategorie ´Rybářské závody´ včetně zajímavých článků, kde se vydat za dobrodružstvím.

Celebrity a ryby

Mnohé celebrity propadly kouzlu chytání ryb. Příkladně známá modelka Eliška Bučková se se svým partnerem Jakubem Vágnerem, proslulým českým rybářem odstěhovala za Prahu k jezeru Katlov, kde spolu s ním se věnuje rybaření. Vzpomeňme na herce Rudolfa Hrušínského, který svou rybářskou vášeň zdědil po svém otci. Známý český herec, žel už zesnulý rybařil v Plané přímo před svou chatou. Slovenský herec Jozef Kroner, dokonce napsal o rybaření řadu knih. Jeho nejoblíbenějším revírem byly překrásně tekoucí vody na severu Slovenska, horní tok Váhu a Orava.

Kde se jezdí na lov ryb

Máte nové rybářské náčiní a přemýšlíte, kde vyrazit na lov ryb? Soukromých nebo pstruhových revírů je hodně, lze se v těchto místech i ubytovat za rozumnou cenu. A kde jinde začít než v milovaném kraji spisovatele Oty Pavla. Filmy ´Smrt krásných srnců´ a ´Zlatí úhoři´ odkrývají jeho velkou lásku k řece Berounce a k rybám. Nelze se divit, že byly jeho knihy přeloženy do mnoha světových jazyků. Pokud toužíte svým dětem odhalit taje rybaření, nádherné místo je v Lázních Bohdaneč, kde pro tuto aktivitu nepotřebujete rybářský lístek. Jižní Čechy, Český ráj, Šumava – je spoustu míst, kde si báječně zarybaříte.