774 454 067

Po - Pá 9 - 16 h

info@t-stany.cz

Kategorie

Proč nakoupit u nás

1. Vše skladem
2. Profesionální klientský servis
3. Garance doručení do dvou dnů
4. Kvalitní zboží za příjemné ceny
5. Info o průběhu objednávky

Houpací lehátka pro skvělý odpočinek

Houpací lehátka pro skvělý odpočinek

Houpací lehátka pro takové to "domácí houpání":-)

Pokud hledáte ten pravý komfort pro chvíle relaxace, pořiďte se vysoce pohodlné lehátko, které je potažené textilií a velmi vhodné pro pohodlný odpočinek na zahradě, u bazénu, v sauně, u rybníka, na přehradě, u moře, během kempování či grilování (nabídka zahradních grilů) nebo na koupališti. Přemístěním vaší váhy se houpací lehátko sklopí dozadu a současně vás přitom ještě podpoří loketní opěrka. Houpací lehátka mají stabilní trubkovou konstrukci a jejich materiál je velmi vhodný jak do vnitřních, tak i venkovních prostor. Zahradní houpací lehátko můžete velmi snadno sklopit a maximálně úsporně uskladnit. Umožní vám také velmi snadný transport.

Kompletní nabídka zahradního nábytku 

Praktická skládací a houpací lehátka

Praktická skládací a houpací lehátka se hodí pro správný relax nejen na zahradě. Pohupování se vleže na zdravém vzduchu patří asi k těm nepříjemnějším a nejefektivnějším způsobům naší relaxace. Nejrůznější houpací křesla a lehátka tak pronikají v poslední době do našich domovů a zahrad. Jejich mnohotvárné, vysoce kreativní a pěkné designové provedení je až na hony vzdálené starým produktům, které známe z minulosti. Trendy směřují k odpočinku na čerstvém vzduchu. Mírně se pohupovat a relaxovat se dá velmi dobře, když máte ta správná houpací lehátka. Jednoduchá houpací lehátka jsou vhodná i pro cestovatele.

Natáhněte se na houpací lehátko

Variantou houpání ve vzduchu je právě houpání na zahradních houpacích křeslech a zahradních pohovkách. Novinkou jsou právě velmi pohodlná zahradní houpací lehátka, která představují mnohem zdravější alternativu houpacích křesel. Houpací lehátka kombinovaná s kovem se stanou i zajímavým solitérem v každé zahradě. Houpací lehátka jsou zárukou zahradní elegance a pohodlí. Dopřejte si chvilky klidu, zaslouženého odpočinku a relaxace strávené v houpacím křesle. Můžete do něj usednout s oblíbenou knihou, jen tak se slunit a nabírat síly. Užijete jej na cestách i při kempování, grilování, v přírodě, u moře i u vody.

Kompletní nabídka zahradních lehátek