774 454 067

Po - Pá 9 - 16 h

info@t-stany.cz

Kategorie

Proč nakoupit u nás

1. Vše skladem
2. Profesionální klientský servis
3. Garance doručení do dvou dnů
4. Kvalitní zboží za příjemné ceny
5. Info o průběhu objednávky

Rozkládací lehátka pro nejen pohodlnou manipulaci

Rozkládací lehátka pro nejen pohodlnou manipulaci

Rozkládací lehátka pro úsporu místa při skladování, snadné přenášení a pohodlné ležení...

Kompletní nabídka zahradních lehátek

Rozkládací lehátka jsou velmi praktickým pomocníkem do vaší domácnosti, která se hodí nejen na vaše zahrady. Pohodlné lehátko může mít konstrukci vyrobenou z hliníku a odlehčené oceli, upravenou vhodnou povrchovou úpravou. Sedák i područky jsou z pružného, odolného a syntetického materiálu. Opěradlo je polohovatelné, může být třeba i pěti polohové a nastavitelné pomocí područek. Pokud se chystáte na dovolenou, nebo někam k vodě, k dokonalému odpočinku a pro chvíle relaxace vám skvěle slouží lehátka do vody. Náš e-shop nabízí vysoce odolná rozkládací lehátka různých velikostí, barev a provedení. Pořiďte si proto velmi nezbytného pomocníka k vodě, do přírody, na dovolenou i na zahradu.

Pohodlná rozkládací lehátka

V horkých letních dnech rozkládací lehátka jistě mnohokrát využijete. Ideálního letního odpočinku docílíte nejen s našimi rozkládacími lehátky a polohovacími křesly. Lehátko využijete s dětmi, partnerem, rodinou i kamarády. K bazénu, k moři, během kempování či na přehradu a na všechna podobná místa jsou rozkládací lehátka jako stvořená. Zahradní rozkládací lehátka se vám jistě budou hodit a určitě jste si již sami několikrát říkali, jak by se vám hodilo právě nějaké zahradní lehátko. Nabízíme vám proto jedinečnou nabídku rozkládacích lehátek. Vyberte si to své vyvolené, které vás potěší vždy v momentě, kdy si na něj lehnete. Zahradní rozkládací lehátka můžete využívat zejména pro příjemný odpočinek na čerstvém vzduchu nebo jen pro chvíle slunění.

Praktická rozkládací lehátka

Praktická rozkládací lehátka mají mnoho výhod. Využijte naši nabídku a vyberte si rozkládací lehátka podle vašich představ. Snadno je složíte i rozložíte, uschováte do malého prostoru, protože jsou dobře skladná, dají se i velmi dobře přenášet a převážet. Pokud byste si rádi dopřáli prostor k zahradnímu lenošení v párty stanu, na slunci nebo ve stínu nějakého pěkného košatého stromu, stačí si jen vybrat. Dřevěné zahradní lehátko je jednou z možností, které kategorie našich zahradních relaxačních lehátek obsahuje. Máte-li třeba venkovní posezení vybavené právě dřevěným zahradním nábytkem, doporučujeme zakoupení zahradního dřevěného lehátka právě ve stejném odstínu, jako je stůl a židle. Rozkládací lehátka mohou mít mnoho podob a výběr je jen na vás.

Kompletní nabídka zahradních lehátek