774 454 067

Po - Pá 9 - 16 h

info@t-stany.cz

Proč nakoupit u nás

1. Vše skladem
2. Profesionální klientský servis
3. Garance doručení do dvou dnů
4. Kvalitní zboží za příjemné ceny
5. Info o průběhu objednávky

Párty stany 3 x 6 m 

Párty stany - nejprodávanější rozměr 3 x 6 m - zaparkujete i automobil...!

Průvodce: jak vybrat párty stan

Nejprodávanější produkty v kategorii



na stránku
Zobrazeno 1 – 12 z 42 položek
Zobrazeno 1 – 12 z 42 položek

Párty stany 3 x 6 m poskytují dostatek prostoru jak pro potřebné vnitřní vybavení, tak i pro vaše hosty. Nabízíme párty stany za dostupné ceny. Pokud rádi trávíte čas na čerstvém vzduchu venku a jste velcí milovníci zahradních oslav a slavností, s našimi párty stany vás již nikdy špatné počasí neohrozí. Praktické party stany jsou dokonalou ochranou před nepřízní počasí, deštěm, silným větrem i parným sluncem. Ochrání vás i před zvědavými pohledy sousedů a kolemjdoucích. Naše párty stany 3 x 6 m využijete při grilování, oslavách narozenin, svatbách, posezení s přáteli i při rodinných setkáních.

Párty stany 3 x 6 m na vaši zahradu

Naše party stany 3 x 6 m splňují přísné standardy a směrnice. Charakteristická je pro ně lehká konstrukce, pevnost, stabilita, kvality i dlouhá životnost. Párty stany užijete za každého počasí na větší zahradě u domu. Jsou naprosto ideální pro nedělní venkovní stolování, relaxaci i odpočinek po práci. Prostorné párty stany jsou dokonalou oázou klidu a zaručí vám dostatečné soukromí. Získáte příjemné útočiště před dotěrnými zraky sousedů i slunečními paprsky - spojeně se můžete uložit na nějaké zahradní lehátko.

Máte rádi pohodlí? Kromě stolu a židlí si pořiďte i skládací zahradní lehátka. Dokonalý odpočinek s oblíbenou knihou nebo odpolední zdřímnutí na čerstvém vzduchu vám vlije novou energii do žil. Pořiďte si bočnice pro ochranu před větrem, šikmými paprsky večerního slunce i šikmo padajícím deštěm.

Doporučujeme grily na dřevěné uhlí z naší nabídky.

Párty stany na zahradu i pro podnikatele

Kvalitní párty stany 3 x 6 m využijí vystavovatelé na veletrzích, restauratéři na letních zahrádkách i podnikatelé na firemní akce. Výjimečná stabilita, komfortní pohodlí, moderní design, mnoho barevných provedení, odolnost vůči dešti a povětrnostním vlivům. To vše je typické pro naše párty stany. Máte malý dům? Vezměte hosty na zahradu a pořádejte své akce. Vynechte drahé a neosobní restaurace a uspořádejte si svou vlastní zahradní párty. Každá akce s našimi párty stany se vydaří.

Kvalitní párty stany 3 x 6 m ochrání vás, vaše hosty i přichystané pohoštění. Akce konaná na čerstvém vzduchu se stane nezapomenutelnou. Párty stany svou velikostí přizpůsobte vaší zahradě. Můžete je i vzájemně propojovat. Získáte velký prostor navíc. Vybírejte podle svého vkusu, potřeb a sledujte především kvalitu. Naše párty stany na tržnicích nenajdete. Jednoduché složení a rozložení stanů je příjemným bonusem. Skládací párty stany si dejte do praktické tašky.

Nůžkové stany 3 x 6 m zde