774 454 067

Po - Pá 9 - 16 h

info@t-stany.cz

Proč nakoupit u nás

1. Vše skladem
2. Profesionální klientský servis
3. Garance doručení do dvou dnů
4. Kvalitní zboží za příjemné ceny
5. Info o průběhu objednávky

Zahradní nábytek z umělého ratanu | Umělý ratanový zahradní nábytek 

Perfektní design, žádná údržba - dokonalý společník



na stránku
Zobrazeno 1 – 12 z 32 položek
Zobrazeno 1 – 12 z 32 položek

Umělý ratanový zahradní nábytek je již dlouho uznávaným výrobkem na trhu, je vnímán jako trvalý, spolehlivý, krásný a cenově dostupný prvek interiéru. Jak si vybrat umělý ratanový nábytek? Chcete-li začít objednávat zahradní nábytek, musíte se rozhodnout, kde bude umístěn - ve venkovském domě, na balkoně nebo pod širým nebem? Jak se bude používat - buď trvale, nebo čas od času? Navíc, jsou neméně důležité parametry při výběru, barva a design. Ten musí organicky zapadnout jak do interiéru, tak do zahrady nebo třeba k vašemu párty stanu. První věc, které byste měli věnovat pozornost – hustota tkáně. Pokud budou umístěné smyčky blíže k sobě, nebude se nábytek tolik deformovat, a je-li vyšší hustota smyček, tím je lepší kvalita.

Umělý ratanový zahradní nábytek

Zahradní nábytek z umělého ratanu disponuje spolehlivým a stabilním rámem, který je vyroben z hliníku nebo z nerezové oceli. Je žádoucí, aby veškerý nábytek, na kterém spočívá velké zatížení (židle, pohovky, křesla, židle, zahradní lehátka) byl proveden s dalším pletením na vnitřní straně. Často se používají pro tento účel popruhy nebo kovové pletivo. Dávejte pozor na počet spojů, zejména při výběru nábytku z umělého ratanu na zahradu. Čím je jich méně, tím lépe. Nabízíme pouze kvalitní nábytek z umělého ratanu. Není se čeho obávat.

Umělý ratanový nábytek! Odolnost, jednoduchá údržba, variabilnost

Umělý ratan je ohromně praktický materiál. Jeho nespornou výhodou je pružnost, odolnost vůči počasí, chlorované vodě z bazénů, mastným olejům či jiným agresivním tekutinám včetně deště. Umělý ratanový nábytek nečistěte vysokotlakými stroji, mohly by ho poškodit. K čištění se běžně používá obyčejný prostředek na mytí nádobí, měkká houba a proud vody z hadice. Při uskladnění ho nepřikrývejte igelitem. Existují speciální zakrývací plachty.