774 454 067

Po - Pá 9 - 16 h

info@t-stany.cz

Proč nakoupit u nás

1. Vše skladem
2. Profesionální klientský servis
3. Garance doručení do dvou dnů
4. Kvalitní zboží za příjemné ceny
5. Info o průběhu objednávky

Párty stany 4 x 10 m 



Zobrazeno 1 – 1 z 1 položky
Zobrazeno 1 – 1 z 1 položky

Pokud potřebujete opravdu velké stany, zkuste si vybrat ten o velikosti 4 x 10 m. Určitě jej využijete na venkovních zahradních oslavách, kde bude větší počet účastníků. Naprosto spolehlivě vás i vaše hosty ochrání před nepříznivými vlivy špatného počasí, před deštěm, větrem i horkým sluncem a škodlivým UV zářením. Ať už vás ochrání před deštěm nebo v letních dnech před rozpáleným sluncem, ochrání také občerstvení přichystané pro vaše hosty a dopřeje vám soukromí před zraky kolemjdoucích. Párty stany 4 x 10 m patří k těm krásným a propracovaným, které můžete použít i na svatební oslavu. Využijte i bohaté nabídky zahradního nábytku.

Zahradní párty stany 4 x 10 m pro vaše oslavy

Zahradní párty stany využijete na všechny venkovní oslavy, jako jsou svatby, promoce nebo narozeninové party, ale také na různé sportovní nebo firemní akce. Zahradní párty stany byly navrženy především na pečlivou ochranu před slunečním zářením, ale i před nečekanou dešťovou přeháňkou. U zahradních párty stanů oceníte i jejich funkčnost na zahradní grily akce. Jak vám to počasí dovolí, tak se linou ze všech různých koutů rozmanité vůně a vy se toužíte přidat. Když se přižene déšť nebo velký vítr, který začne obtěžovat hosty, nebo vám chřadnou v úmorném vedru, zahradní párty stany 4 x 10 m to hravě vyřeší. Není vždycky možné stěhovat hosty při každé přeháňce do svého rodinného domu.

Zahradní párty stany 4 x 10 m pro domácí i komerční účely

Zahradní párty stany 4 x 10 m ocení i podnikatelé a zejména restauratéři, kteří si často bez tohoto výrobku neumí své podnikáni ani představit. Jiní podnikatelé zase pravidelně pořádají firemní, sportovní, kulturní a jiné společenské akce venku v přírodě. Zahradní párty stany si lze také nechat doladit a potisknout firemním logem nebo reklamní animací. Na komornější párty a večírky s malým počtem osob si můžete u nás vybrat párty stany v menších a pro vás mnohem vhodnějších rozměrech. Zahradní párty stany 4 x 10 m je určený pro větší počet osob. Naše nůžkové stany a párty stany jsou velmi stabilní, odolné proti poškození a oděrkům, korozi, ale i plísni a UV záření. Snadno je složíte i rozložíte a oceníte i jejich dlouhou životnost.