Střechy na párty stany 

Každá střecha v nabídce skladem



na stránku
Zobrazeno 1 – 12 z 14 položek
Zobrazeno 1 – 12 z 14 položek

Veškeré střechy pro párty stany nám spolehlivě poslouží, jakmile nás první jarní paprsky začnou lákat ven, ale počasí je ještě nestálé. Příroda nás volá k venkovnímu stolování, odpočinku s pěknou knížkou, a pro čas relaxovat v bezpečném a příjemném prostředí krásné zeleně. Milujeme své pohodlí a k tomu patří i naše střechy pro párty stany, nůžkové stany i altány. Komfortní střechy pro párty stany nám zaručí, že si nenecháme opakovaně pokazit další akci nevlídným počasím. Nekrčte se pod vybledlým slunečníkem a pořiďte si větší přístřešek. Spolehlivá ochrana před náhlým deštěm, silným větrem, slunečním žárem i UV zářením, ale i před zvědavými pohledy sousedů a kolemjdoucích, se vždy hodí. Nenechte si napršet do dobrého jídla.

Střechy pro párty stany jako ochrana před nepřízní počasí

Nůžkové stany a párty stany se staly nedílnou součástí našich životů na zahradě. Ocení je i podnikatelé, vystavovatelé, prodavači a restauratéři. Střechy pro párty stany prostě musíte mít. I když jsou naše párty stany v prvotřídní kvalitě, může se stát, že při častém stěhování, špatném skladování či jiné manipulaci se prostě něco čas od času poškodí. Pokud je třeba vyměnit nějaký z náhradních dílů, nemusíte se obávat, že nejdou sehnat náhradní díly. Střechy pro párty stany se dají kdykoliv nahradit a přiobjednat, úplně stejně jako třeba nůžkové konstrukce, boční stěny, moskytiéry, praktické přenosné tašky a párty osvětlení. Náhradní střechy pro párty stany nabízíme ve velkém množství variant a v různých barvách.

Kvalitní střechy pro párty stany

Náhradní díly jako střechy pro zahradní párty stany nabízíme ve vysoké kvalitě a ve všech nejprodávanějších rozměrech. Pořídíte-li si nůžkové nebo párty stany, získáte praktického pomocníka na cesty i na denní použití do vaší zahrady. Nůžkové stany a párty stany se jednoduše přenáší v přenosné tašce, mají kvalitní nerezové konstrukce, rychlou a snadnou montáž i demontáž, ke které nepotřebujete žádné nářadí. Naše střechy pro párty stany doplní vaše přístřešky. Budete mít k dispozici velmi stabilní, odolné, mnohostranně využitelné výrobky s dlouhou životností. Pevné střechy pro párty stany připevněné na kvalitní konstrukci jsou odolné vůči vodě, oděru, plísni i UV záření.