Plážová lehátka i skládací 

Snadno přenosná, snadno skládací, snadno čistitelná - užijte si je :-)



Zobrazeno 1 – 9 z 9 položek
Zobrazeno 1 – 9 z 9 položek

Skládací plážová lehátka jsou velkým pomocníkem během léta. Abyste si náležitě užili skvělou letní pohodu u vody během svojí dovolené, nesmí vám ve vaší výbavě chybět ani pohodlné plážové lehátko. Připravili jsme pro vás proto velmi širokou nabídku lehátek vyrobených z vysoce praktických materiálů, které například nenasáknou vodu a nevyžadují téměř žádnou péči. Pokud velmi rádi cestujete na lehko, budou se vám líbit velmi tenká molitanová skládací plážová lehátka. Vyznavačům luxusu a nekompromisního komfortu pak vřele doporučujeme skládací plážová lehátka, která jsou vycpaná měkkou pěnou. Neváhejte a objednejte si z naší nabídky skládací plážové lehátko za příznivou cenu. Nakupujte skládací plážová lehátka výhodně a snadno online. Ušetříte si čas i peníze.

A pokud milujete pobyt venku, na vaší zahradě, přijde vhod nabídka zahradních párty stanů.

Skládací plážová lehátka

Vyberte si z naší nabídky vysoce kvalitní plážová skládací či rolovací lehátka a rohože. V nabídce naleznete pěkné vzory i barvy, které se k létu náramně hodí. Pro pobyt na slunci se hodí lehátka s příměsí polyesteru, který omezuje nasákavost vodou. Lehátka jsou velmi ideální na pláž, nebo třeba když vyrazíte na piknik. Jsou velmi lehce rozložitelná i složitelná a velmi skladná. Lehké, praktická, skládací plážová lehátka slouží především k odpočinku během kempinku, u přehrady či na pláži. Nabízíme širokou škálu těchto produktů v různých vzorech a barvách. Naše skládací plážová lehátka jsou vyrobena z trvanlivých materiálů vysoce odolných vůči všem atmosférickým vlivům.

Skládací plážová lehátka a podložky na opalování

Skládací plážová lehátka vám ještě mnohem více zpříjemní váš celodenní letní pobyt u vody. V naší nabídce naleznete praktické prošívané plážové podložky a skládací plážová lehátka v mnoha vzhledech, které využijete při ležení třeba přímo na písku, ale i kamíncích či trávě, nebo na zahradním lehátku u bazénu. Nahradí vám tak polstry. Vybírat si můžete hned z několika rozměrů nebo materiálů. Jarní a letní období s sebou nese celou řadu výhod. Můžeme svůj čas trávit více venku na slunci, u vody, na pikniku nebo třeba s přáteli při oblíbeném grilování (nabídka zahradních grilů zde). Skládací lehátka z naší nabídky tak můžete využít při všech těchto uvedených činnostech. Skládací plážová lehátka a podložky na opalování nabízíme hned v několika provedeních a moderních barvách. Všechna skládací plážová lehátka jsou pratelná, rychleschnoucí a díky jejich polyesterové podšívce i velmi lehce udržovatelná. Své využití naleznou třeba i během kempování, na letním festivalu, jako součást zahradního nábytku nebo jako podložka při cvičení.

Mrkněte i na naši kompletní nabídku zahradních lehátek - na ta se přímo specializujeme:-)