Nafukovací lehátka na vodu 

Nafoukněte své lehátko a užijte perfektní relax:-)



na stránku
Zobrazeno 1 – 12 z 27 položek
Zobrazeno 1 – 12 z 27 položek

Nafukovací lehátka na vodu určitě uvítáte, pokud plánujete dovolenou u moře, výlet k rybníku, na koupaliště, nebo chcete jen odpočívat na vodní hladině svého bazénu. V tomto případě si určitě pořiďte nafukovací lehátko nebo matraci. Stejně jako nafukovací člun, jsou i nafukovací lehátka, křesla či matrace do vody vhodné pro čas strávený u vody jako relax. S nafukovacím lehátkem si užijete spoustu zábavy u bazénu či na pláži u moře. V naší nabídce naleznete jednoduchá lehátka, dětská lehátka s veselými motivy, ale i velká lehátka pro 2 a více osob. Všechna nabízená lehátka do vody, k bazénu i na pláž jsou skladem, proto garantujeme jejich rychlé dodání. Kdo by se rád nezapojil do veselé vodní bitvy o nafukovací lehátka, která zcela neodmyslitelně patří k letnímu koupání. V našem sortimentu naleznete lehátka těch nejrůznějších tvarů, velikostí, vzorů a barev. Pokud toužíte po relaxaci v bazénu či u moře, lehátko vám vaše sny rádo splní. 

Nezapomeňte mrknout na naši nabídku zahradních lehátek! A jistě využijete i zahradní gril...

Nafukovací lehátka a křesla na vodu

Nafukovací lehátka zaručí skvělou zábavu i relaxaci u vody. Lehátka do vody se vyrábějí v mnoha různých velikostech, tvarech a barvách, a hravě se přizpůsobí každému uživateli. Užijte si pohodlí a uvolněte se na dovolené. Nafukovací lehátka jsou vyráběna například s opěrkami hlavy, s ručkami, pohodlnými podložkami pod nohy nebo třeba s držáky na nápoje. K dokonalému odpočinku a chvíli relaxace vám skvěle poslouží nafukovací lehátka do vody. Odolná lehátka v různém provedení v horkých letních dnech jistě mnohokrát rádi využijete. Ideální letní odpočinek docílíte s nafukovacími lehátky, lehátky s opěrkou, ale i s nafukovacími křesly. Využijete je s dětmi, partnerem i kamarády. Bazén, moře či přehrada, všechna tato místa jsou pro lehátka jako stvořená.

Nafukovací lehátko na vodu pro všechny milovníky léta

Nafukovací lehátka na vodu jsou velmi skladná, v kufru auta či tašce vám nezaberou příliš místa a nafouknout je lze velmi snadno. Velice komfortní jsou dvoukomorová lehátka zhotovená z PVC a bez ftalátů. Vyberte si z lehátek s motivy pláže, pestrobarevných ryb či horkovzdušných balónů. Nafukovací lehátka do vody zná snad každý. V naší nabídce si ale vyberete ta, se kterými budete mezi ostatními u vody zářit. Pro dobrodružnou plavbu, zábavní aktivity i dobrou náladu si zakupte nafukovací lehátka na vodu, která svou barevnou krásou strčí do kapsy všechna ostatní lehátka.