774 454 067

Po - Pá 9 - 16 h

info@t-stany.cz

Proč nakoupit u nás

1. Vše skladem
2. Profesionální klientský servis
3. Garance doručení do dvou dnů
4. Kvalitní zboží za příjemné ceny
5. Info o průběhu objednávky

Zahradní nábytek sestavy | Zahradní nábytek sety 

Perfektní řešení zahradního nábytku za nejlepší cenu



na stránku
Zobrazeno 1 – 12 z 103 položek
Zobrazeno 1 – 12 z 103 položek

Zahradní nábytek sestavy - útulné a pohodlné sezení, získáte další ozdobný prvek do vaší zahrady. Internetový obchod t-stany.cz nabízí širokou škálu zahradních souprav, stoly, židlelavicezahradní lehátka stejně jako altány, párty stany, deštníky, které vám spolehlivě zajistí ukrýt před sluncem nebo náhlým letním deštěm, nemusíte utíkat do domu. Cenově dostupná a univerzální možnost zahradního nábytku - plastový nábytek sety. Jednoduchý nenápadný design, je vhodný do jakéhokoli prostředí. Výhody: plastový nábytek je poměrně levný. Kromě toho může být použit jak ve vedru i v chladu, zvládne déšť a vítr. Nevýhody: omezená nosnost, ztráta barvy, v zimě plast praská.

Dřevěný zahradní nábytek sety

Co by mohlo být hezčí mezi stromy a květinami, než dřevěný zahradní nábytek sety. S ohledem na přírodní barvy dřevěný nábytek se hodí do jakéhokoliv stylu. Útulný dřevěný altán - sen mnoha zahrádkářů. Výhody: vizuální přitažlivost, přírodní materiál, dlouhodobá trvanlivost, díky odolnému materiálu. Nevýhody: nebezpečí požáru, nesnese vlhkost, proto je nutné masiv natírat nátěrovými hmotami speciálních laků. Péče: neošetřený nábytek se doporučuje natírat speciálními oleji, příkladně lněným. Ergonomické tvarování - křesla musí mít ergonomicky tvarované opěradlo i sedadlo, příčky musí být blízko u sebe - jedině takto poznáte, že výrobce nešetřil materiálem.

Ratanový a zahradní hliníkový nábytek - sestavy za nejlepší možnou cenu

Kvalitní zahradní hliníkový nábytek by měl mít své područky, nejlépe z teakového dřeva. Područky jsou totiž při posezení neustále zatěžovány, proto je pro jejich výrobu nejvhodnější pevný a vysoce odolný teak. Jde o velice estetický a odolný výrobek, vhodný k modernímu stylu. Umělý ratan je oblíbený pro cenovou dostupnost a téměř žádnou nutnost údržby. Na zahradě působí decentně, nabízí pohodlné sezení. Pravý ratan pochází především z Indonésie, je dobře ohebný, ale cenově náročnější. Jeho nevýhodou je náchylnost na změny počasí.

K největším výhodám zakoupení zahradního nábytku v setu neboli v sestavě je právě nejnižší možná cena.