Kovové sestavy | Kovové sety - zahradní nábytek 



na stránku
Zobrazeno 1 – 12 z 13 položek
Zobrazeno 1 – 12 z 13 položek

Elegantní kovové sestavy zahradního nábytku

Zahradní kovový stůl, vyzdobený uměleckým kováním, může výrazně změnit prostory zahrady, dodá pozemku osobitý komfort a eleganci. Stylové vzory často zdobí nohy stolu, zatímco povrch stolu tvoří tlusté tvrzené sklo, akryl, kámen nebo dřevo. Prostřednictvím průhledných materiálů můžete vidět všechny umělecké krásy. Přestože kovové sestavy zahradního nábytku může krášlit dřevěná nebo kamenná deska. Nejlepším místem k relaxaci je zvlášť vymezený prostor, ve kterém se nachází pohodlný nábytek a samozřejmě zahradní gril. A kdyby začalo pršet, doufáme, že už máte i zahradní párty stan nebo nějakou pergolu.

Výhody a nevýhody kovové sestavy zahradního nábytku?

Největší výhodou kovové sestavy zahradního nábytku je jeho trvanlivost. Je-li spolehlivě chráněn před korozí, může být použit i po desetiletí! To vyžaduje sezónní skladování v interiéru. Vzhledem k tomu, že kovový zahradní nábytek je těžší než dřevěný a plastový, má mnohem vyšší stabilitu. Nábytek z kovu je odolný vůči vlhkosti a ultrafialovému záření, nevyžaduje komplikovanou údržbu. Nevýhodou kovového zahradního nábytku je nízká mobilita díky vysoké hmotnosti jednotlivých komponentů, chlad či při přehřátí v parných dnech.

Jaké kovové sestavy zahradního nábytku jsou k mání?

Náklady na kovový nábytek jsou vysoké a hodně váží. Ale síla a trvanlivost je nejlepší možnost jak udržet kovové sestavy zahradního nábytku, co nejdéle krásné. Takový jedinečný zahradní nábytek bude sloužit nejen vám, ale i vašim potomkům po více než deset let. Nekomplikovaná péče, odolnost vůči všem nárazům a všestrannost jsou jeho hlavní výhody. Kovové sety zahradního nábytku se obvykle vyrábějí z litiny, hliníku nebo ocelových panelů. Kovové části jsou často kombinovány s dřevem, sklem a kamenem. Pro větší pohodlí se používají na sezení měkké polštáře, barevné koberce či přikrývky. Nejoblíbenější barva je bílá, černá nebo grafitová barva.