774 454 067

Po - Pá 9 - 16 h

info@t-stany.cz

Proč nakoupit u nás

1. Vše skladem
2. Profesionální klientský servis
3. Garance doručení do dvou dnů
4. Kvalitní zboží za příjemné ceny
5. Info o průběhu objednávky

Stínící plachty proti slunci - i na terasu nebo na plot - trojúhelník a další tvary 

Snadno dostupné a rychle namontované funkční zastínění s moderním vzhledem

Nejprodávanější produkty v kategorii



Zobrazeno 1 – 4 z 4 položek
Zobrazeno 1 – 4 z 4 položek

Stínící plachty se nedávno staly nedílnou součástí většiny českých zahrad. Důvody jsou zřejmé: cenově dostupné zastínění, krásný vzdušný a moderní vzhled, snadná a rychlá montáž, relativně dobrá výdrž ve větru atd.

Umístění stínící plachty

Stínící plachty mají pouze jediné omezení: na čisté louce je k ničemu nepřipevníte. Zde využijete samonosný párty stan. Stínící plachty potřebují dle svého tvaru 3 nebo 4 kotvící místa - tzn. pevné stromy, tyčky plotu, vedení hromosvodu na domě, zkrátka cokoliv pevného za co můžete uchytit kotvící lanko. Dobré je, aby tato kotvící místa byla ve výšce minimálně hlavy dospěleho člověka a nejlépe ještě o kus výše (kvůli snadnému průchodu pod stínící sítí).

Dají se plachty připevnit k plotu?

Ano, určitě dají, jen je třeba posoudit pevnost plotu. Osobně jsem viděl plot realizovaný skupinou dělníků "z východu" a zde bych to nedoporučil. Pokud jsou plotové tyče řádně zabetonované nebo lépe - vlastníte plot zděný nabo betonový, není problém.

Dají se stínící plachty umístit i na terasu?

Samozřejmě - to je naprosto optimální umístění. Jen si představte tu pohodičku na zahradním lehátku na terase, kde si můžete vybrat blahodárný stín nebo opalující sluníčko:-)

Jsou stínící plachty nepromokavé nebo stíní pouze proti slunci?

Námi nabízené stínící plachty nabízejí gramáž dostatečnou proti propršení. Jsou tak relativně nepromokavé.

Jaké tvary stínících sítí jsou k dispozici?

Sledujte naši nabídku. V tuto chvíli jsou na výběr čtvercové a trojúhelníkovité plachty. Trojúhelník patří k nejprodávanějším tvarům.

Je třeba ke stínící plachtě ještě něco dokoupit?

Balení stínící plachty je vždy kompletní, pokud není u výrobku označeno jinak - tedy obsahuje plachtu s oky i kotvící lana. Na vás je pouze plachtu dobře připevnit.