774 454 067

Po - Pá 9 - 16 h

info@t-stany.cz

Kategorie

Proč nakoupit u nás

1. Vše skladem
2. Profesionální klientský servis
3. Garance doručení do dvou dnů
4. Kvalitní zboží za příjemné ceny
5. Info o průběhu objednávky

Party stan: spousta možností, jak ho využít

Party stan: spousta možností, jak ho využít

Party stan se nehodí zdaleka jen pro pořádání večírku, využít ho můžete při řadě příležitostí. Poradíme několik nápadů a na co byste se při jejich výběru měli zaměřit.

Možnosti využití párty stanů

Tento typ přístřešků se dá využít pro soukromé akce jako narozeniny, svatby a výročí, ale i firemní akce jako jsou dny otevřených dveří nebo školení. Výjimkou také nejsou ani o něco zábavnější podnikové večírky nebo teambuildingové akce. Party stany mohou zastřešovat také ochutnávky, rauty, mohou posloužit jako zázemí pro módní přehlídky. Často se pod jejich střechou konají výstavy nejrůznějších druhů. Ukrývají přehlídku psů, koček, ale také představují různé technické předměty jako jsou motorky nebo auta.

Variabilita party stanů

Party stan je velmi variabilní, protože z jednoho produktu můžete vytvořit hned 5 různých podob. Hodí se je využívat vždy podle odpovídající příležitosti, počasí i potřeby. Základem je vždy vlastní zastřešení, které poskytuje ochranu proti slunci. Na střechu, která je vyrobena z voděodolného stálobarevného pevného materiálu, se dají pomocí suchých zipů připevnit jedna až tři boční stěny. Dovybavit je stánek možné i čtvrtou stěnou se dveřmi, která celý prostor uzavře. Jeho návštěvníci jsou pak dobře chráněni proti nejrůznějším povětrnostním podmínkám.

Požadavky na kvalitní stan

Když budete vybírat stan, je důležité, aby byl stabilní a pevně stál. Neměl by ho ohrozit žádný rozmar počasí.

Druhou záležitostí je lehký transport a snadné rozložení. Nůžkové stany Brimo mají automatický systém zajištění konstrukce. Díky tomu je sami rozložíte už za pouhých 40 sekund a ani složení není žádný problém. Když k postavení stanu nepotřebujete žádný návod ani nářadí, je to vždy skvělé plus pro vás.

Stěny stánku i jeho střecha jsou vyrobeny z kvalitních materiálů. Bez problémů si proto poradí s jakýmkoliv počasím. Využijete je po celý rok. Proti slunci se hodí praktický povrch, který ochrání i před UV zářením. Ocelová konstrukce má ochranu proti korozi, chrání i před poškrábáním. Stany se dají bez problémů používat i v zimě.

Pestrost rozměrů

Při výběru je důležitý také rozměr party stanů. Stánky Brimo mají pestrou nabídku, a vybírat tak můžete mezi menšími o velikosti 2 x 2 m, 2 x 3 m, 3 x 3 m, ale také můžete sáhnout po větších rozměrech jako je 3 x 4,5 m nebo 3 x 6 m.

Důležitost barevného provedení

Zapomenout nelze ani vzhledové hledisko, protože to je neméně důležité. Jak bude působit váš stánek totiž může mít vliv i na to, jestli ho pak někdo navštíví. Vybírat můžete vždy přinejmenším ze tří barevných variant. Jistě mezi nimi najdete barvu, která bude lahodit vašemu oku a přitáhne pohledy ostatních. A že potřebujete spíše neutrální odstín? Ale samozřejmě, jak si přejete.