Nůžkové stany 3 x 3 - celoobvodové bočnice 

Nůžkové stany 3 x 3 - celoobvodové bočnice pro absolutní komfort



Zobrazeno 1 – 1 z 1 položky
Zobrazeno 1 – 1 z 1 položky

Kromě odnímatelných samostatných bočnic si k některým druhům zahradních stanů můžete pořídit i celoobvodové bočnice. Nůžkové stany 3 x 3 - celoobvodové bočnice patří k řadě nůžkových stanů, které mají hned několik velmi funkčních vlastností oproti klasickým zahradním párty stanům. Jsou mnohem stabilnější, bývají vyrobené z mnohem odolnějších materiálů a mají i velmi pěkný, reprezentativnější vzhled, za který se v žádném případě nemusíte stydět. Takovou celoobvodovou bočnici k párty stanu si také navíc můžete nechat potisknout reklamním sloganem, firemním logem nebo nějakou animací.

Nezapomeňte vybrat i nějaký zahradní gril!

Nůžkové stany 3 x 3 - celoobvodové bočnice

Celoobvodové bočnice k zahradním párty stanům, chrání vnitřek stanu před nepříznivým počasím, deštěm i větrem dají se velmi snadno nasadit i celé oddělat. Složená konstrukce má velmi malé rozměry a i plachta se dost dobře skládá a převáží z místa na místo. Moc místa vám tedy nezabírá ani při nutnosti cestování a skladování. Boční i střešní plachty jsou zhotoveny z velmi kvalitních materiálů. Jedním z nich je dvojitá nepromokavá textilie kortexin, takže tyto bočnice nepromoknou ani neprofouknou pod poryvem větru. Nůžkové stany 3 x 3 - celoobvodové šusťákové bočnice jsou opatřeny nánosovou PVC s vodoodpudivou úpravou a jsou nepromokavé.

Kortexin a celoobvodové bočnice v praxi

Kortexin, který je využitý na plachtu je velmi kvalitní a ocel je pak ošetřená práškovým lakem, komaxitem. Velmi dobře tyto materiály vypadají a odolávají oděru i chemickému poškození. Celoobvodové bočnice se hodí k rychlorozkládacímu nůžkovému stanuNůžkové stany 3 x 3 - celoobvodové bočnice mohou být vybavené okny a jedněmi dveřmi, pak máte ve svém stanu i dostatek světla. Současně se vám do vašeho párty stanu nedostane déšť a nebude vás obtěžovat ani vítr. Nohy takového stanu mají pak i nastavitelnou výšku, kde je maximální průchozí výška 190 cm.