774 454 067

Po - Pá 9 - 16 h

info@t-stany.cz

Kategorie

Proč nakoupit u nás

1. Vše skladem
2. Profesionální klientský servis
3. Garance doručení do dvou dnů
4. Kvalitní zboží za příjemné ceny
5. Info o průběhu objednávky

Kontroverze.cz - aktuální i dlouhodobá kontroverzní témata k zamyšlení

Kontroverze.cz - aktuální i dlouhodobá kontroverzní témata k zamyšlení

Kontroverzní témata jsou v celé Evropě neodlučitelnou součástí každodenního lidského života. Jedná se o takové náměty, které v nás vyvolávají velmi silné a protichůdné emoce a názorově rozdělují společnost. Jako příklad můžeme uvést aktuálně celosvětové téma koronavirus a vliv karantény a vládních omezení na lidstvo.

Autor článků na webu kontroverze.cz se jimi zabývá a nabízí zajímavé informace, které jsou minimálně k zamyšlení.

 

Koronavirus a jeho původ?

 

Je koronavirus COVID-19 přírodního původu? je otázka i název článku na webu kontroverze.cz.

Otázka se může zdát nelogická, ale podněty v článku vás donutí se zamyslet, zdali odpověď na ni je tak jednoznačná, jak by se mohlo na první pohled zdát. Informace jsou podloženy odkazy na důvěryhodné zdroje, které s daným tématem souvisí.

Například zjistíte, proč se britský nezávislý novinář David Ickem domnívá, že koronavirus je pouze monstrózní podvod elit nebo jaká je souvislost vzniku nebezpečného viru s laboratoří uprostřed Wu-changu, před kterou vědci už před lety varovali?

Pokud vás zajímá, jak léčí koronavirus hinduisté v Indii, tak na konci zmíněného článku na webu kontroverze.cz se podívejte na video, které vás určitě překvapí.

 

Karanténa ovlivnila školský systém i pracovní morálku

 

Zůstali jste díky karanténě doma nebo jste začali pracovat z domova? Pak si určitě jednoduše odpovíte na otázku, která je i názvem dalšího článku na webu kontroverze.cz: Je nutné chodit do práce, abychom se nezbláznili?

Uzavřely se školy, děti zůstaly doma. Rodiče v tomto období museli a někteří ještě stále musí zvládat učení se s dětmi. Ti, kteří do práce chodit nemuseli a z důvodu epidemie dostali od zaměstnavatele placené volno, tím získali také více času pro sebe své zájmy a koníčky.

V článku je zmíněna zajímavá myšlenka: „Bez práce by lidé dělali to, co je baví“. Jaký názor na to máte vy? Zbláznili byste se bez práce nebo začali dělat to, co vás baví? Vyjádřete svůj názor veřejně a využijte hlasování pod zmíněným článkem.