Dřevěné sestavy | Dřevěné sety zahradního nábytku 

Nejprodávanější produkty v kategorii



na stránku
Zobrazeno 1 – 12 z 37 položek
Zobrazeno 1 – 12 z 37 položek

Dřevěné sety zahradního nábytku z vysoce kvalitních dřevin

Pokud žijete v soukromém domě nebo vlastníte letní sídlo, pravděpodobně jste přemýšleli o uspořádání vaší zahrady. Zahradní pozemek je místem pro odpočinek s tělem i duší. Koneckonců, co po náročném pracovním týdnu může být lepší než pohodlně sedět v zeleném rohu přírody. Výběr nábytku pro zahradu je stejně důležitý jako výběr nábytku na pracovišti. Koneckonců, správný nábytek pro kancelář přispívá k vaší produktivní práci a vhodný zahradní nábytek nám pomáhá odpočívat a relaxovat.

V tuto chvíli se těžko obejdete bez vhodného zahradního grilu.

Dřevěné sestavy zahradního nábytku dokonale zapadnou do jakékoliv architektury zahrady

Cena dřevěného zahradního nábytku přímo závisí na typu dřeva a kvalitě výrobku. Dřevěné sety zahradního nábytku jsou velice oblíbené a dají se pořídit za přívětivou cenu. Při výběru nábytku z přírodního dřeva pečlivě zkontrolujte integritu laku a pevnost spojovacích prvků. Pokud se objeví na dřevěném nábytku nějaké škrábance nebo trhliny, jeho životnost se tímto snižuje, navíc dřevo velmi špatně snáší vysokou vlhkost. Na zahradní nábytek ze dřeva se používá vysoce kvalitní masivní dřevo hustých druhů - teak, borovice, buk, modřín a akácie. Stejte tak na dřevěná zahradní lehátka.

Dřevěné sety zahradního nábytku - údržba

Pro minimalizaci dopadu na životní prostředí ve výrobním procesu jsou výrobky ošetřeny speciálními antiseptickými látkami, laky, voskovými impregnacemi. Zahradní nábytek by měl být praktický se základními vlastnostmi jako je síla, odolnost proti opotřebení, dlouhá životnost, pohodlí a estetika. Pro prodloužení životnosti, jednou za půl roku, je nutné ošetřit povrch lakem nebo speciální ochrannou impregnací. Během provozu skládacího dřevěného nábytku jsou mechanická spojení pravidelně mazána. Po skončení letní sezóny je třeba dřevěné sestavy zahradního nábytku uložit do suché větratelné místnosti a zabalit do husté tkaniny nebo krytu.