Klasické párty stany 3 x 6 m 

Nejprodávanější produkty v kategorii



Zobrazeno 1 – 4 z 4 položek
Zobrazeno 1 – 4 z 4 položek

Klasické párty stany 3 x 6 m máme vždy skladem. Stále jsou velmi oblíbené. Mají velmi elegantní vzhled, charakterizuje je jednoduchá montáž i snadná údržba, rozsáhlá flexibilita, dlouhá životnost a vysoká stabilita. Zahradní klasické párty stany dokonale zastřeší všechny vaše soukromé, firemní, společenské, kulturní i sportovní akce. Perfektně se hodí na různé festivaly, svatby, výstavy, veletrhy i vernisáže. Oceníte je i na speciálních příležitostech, jako jsou módní přehlídky, promo akce, pivní slavnosti, ochutnávky a mnohé další podnikatelské aktivity. Poručte s námi větru a dešti. Nenechte se zahnat do úzkých, když vám zrovna počasí nepřeje. Zahradní klasické párty stany 3 x 6 m mají své ustálené místo na trhu.

Doporučujeme grily na dřevěné uhlí z naší nabídky.

Klasické párty stany 3 x 6 m

Klasické párty stany vám dají jistotu, kdy se konečně nemusíte obávat špatného počasí. Ochrání vás i před palčivým sluncem. Naše vysoce kvalitní a stabilní klasické párty stany 3 x 6 m vás spolehlivě ochrání před zraky sousedů, dopřejí vám soukromí, a na mnoha akcích zabrání poškození výrobků, reklamních materiálů, jídla a pití. Už nikdy nebude zničené občerstvení a nebudou mokré židle ani stoly. Žádné nepříjemné prostředí už vaše hosty čekat nebude. Obchodní partneři s vámi rádi proberou obchodní záležitosti u kávy na čerstvém vzduchu. Zahradní párty stany budou praktickým a mobilním pomocníkem, který bude vždy připraven po ruce.

Stylové klasické párty stany

Ke všem klasickým stanům je bohaté příslušenství, náhradní díly, přenosná taška, bočnice nebo třeba moskytiéra. Klasické párty stany 3 x 6 m jsou asi nejčastěji kupované. Naše párty stany jsou vyrobeny z odolných materiálů, mají odlehčené konstrukce, snadno se složí i rozloží a nechybí jim ani vodotěsné střechy. Stany jsou velmi odolné, pevné a stabilní. Lehké materiály dovolují jejich snadné přenášení. Splňují platné evropské bezpečnostní normy a standardy. Doplňte je zahradním nábytkemzahradním grilem a všemi potřebnými věcmi a užijte si dny plné pohody.