774 454 067

Po - Pá 9 - 16 h

info@t-stany.cz

Proč nakoupit u nás

1. Vše skladem
2. Profesionální klientský servis
3. Garance doručení do dvou dnů
4. Kvalitní zboží za příjemné ceny
5. Info o průběhu objednávky

Zahradní houpačky pro venkovní použití | Závěsné houpačky na zahradu 

Pro takové to domácí houpání :-)

Nejprodávanější produkty v kategorii



na stránku
Zobrazeno 1 – 12 z 59 položek
Zobrazeno 1 – 12 z 59 položek

​ Zahradní houpačky pro venkovní použití

 

Chalupník nebo majitel venkovského domu či letní chaty se neobejde bez zahradního nábytku, jako jsou zahradní houpačky pro venkovní použití, párty stanu nebo vhodného zahradního grilu. Mnozí vybavují své venkovské domy tak, aby se zde na čerstvém vzduchu cítili pohodlně a příjemně. V tomto případě je prostě zahradní houpačka, vzhledem ke své funkčnosti, praktičnosti a pohodlí nenahraditelná. Výběr je velký – dřevěné, dětské, praktická je kovová houpačka a rozkládací. Houpačky lze instalovat kdekoliv v zahradě, příměstské oblasti, na terase, na které si můžete posedět a popovídat, zdřímnout nebo číst knihu. Zahradní houpačka nezabírá mnoho místa, proto ji lze umístit na velmi malou plochu. A pokud přímo nevyhovuje houpačka, mrkněte i na naše skvělá zahradní lehátka.

Závěsné houpačky na zahradu

 

Někteří preferují závěsné houpačky na zahradu pro děti, zatímco odrostlejší uživatelé vítají tento typ zahradního nábytku s pevným usazením do země. Nabízíme pohodlné a ergonomické zahradní houpačky, vyrobené na základě nejnovějších technologií s užitím nejmodernějších materiálů, s ohledem na všechny požadavky spotřebitelů. Mnohé druhy vydrží pokles teploty, jsou vhodné pro různé počasí. Zahradní houpačky ocení nejen rodiny s dětmi, ale i starší, nemocní lidé, kteří se zotavují z vážné nemoci nebo operace. Nelze se divit, že právě oni vyhledávají příjemný odpočinek v zahradě a tráví hodně času venku.

 

Polstrované houpací lavice

 

Je pro vás toto téma aktuální? Tak vás zajisté bude zajímat výprodej. Cena je stejně určující jako kvalita. I špičkové výrobky se dají v akci pořídit za skvělé ceny. Proč tedy nevyužít takovou možnost?!   Než kliknete na ´objednat´, tak zvažte, zda lépe využijete:

 

-        2, 3, 4 lůžko;

-        Skládací nebo sklopné;

-        Nastavitelný, má dvě polohy;

-        Materiál čalounění polštáře: akryl, bavlna;

-        Barva rámu: zelená, bordó, modrá aj.;

-        Rám: lakovaný ocelový;

-        Materiál sedla: Pozinkované tkané síťoviny, vyztužený, okraje svařované;

Ke standardnímu vybavení houpačky patří nepromokavé markýzy, polštáře, loketní opěrky, držáky nápojů a další vychytávky.