Kovové zahradní stoly 



na stránku
Zobrazeno 1 – 12 z 42 položek
Zobrazeno 1 – 12 z 42 položek

Kovové zahradní stoly budou ozdobou každé zahrady

Kovový venkovní nábytek je méně pohodlný než domácí, ale je silnější a odolnější. Příkladně kovové zahradní stoly a židle musí odolat přímému slunečnímu záření, teplotním poklesům, nečistotám a dešti. Navzdory tomu je vhodný pro denní rekreaci, večerní setkání a grilování. Přinejmenším si vyberte modely podle své chuti, takže rozjímáním o vhodném zahradním nábytku si nezhoršujte náladu. Vyberte si design ve stylu svého domu s přihlédnutím k ploše pozemku, materiálu, barevnému schématu a designu.

Kovové zahradní stoly - spolehlivost a trvanlivost

Kovové skládací stoly a židle mají poměrně kratší životnost, přestože se cenou prakticky neliší od monolitických. Jedinou výhodou skládacích konstrukcí jsou úspory úložného prostoru a mobilita. Zahradní kovové zahradní stoly a židle je dobrá volba. Železo je pokryto transparentními laky nebo neprůhlednými barvami - existuje mnoho možností konstrukce. Kov netrpí mechanickým zatížením, sluncem, poklesem teploty a nečistotami. Výrobci spolehlivě chrání povrch před korozí. Bohužel kovový nábytek je drahý a prvky s uměleckým kováním obtížně a nákladně opravitelné. Kov se navíc přehřívá na slunci a v noci za špatného počasí chladí.

Vyberte si svůj zahradní gril!

Kovové zahradní stoly - péče

Každý přírodní nebo syntetický materiál vyžaduje péči stejně jako kovové zahradní stoly a židle:

 

Kov. Každé 2-3 roky obnovte ochranný povlak. Zaměřte se na antikorozní sloučeniny.

 

Dřevo/ kov. Prohlédněte si nábytek na konci každé sezóny. Pokud je povlak znečištěný nebo opotřebovaný, vyčistěte a vysušte dřevo a pak ho pokryjte několika vrstvami laku nebo barvy.

 

Ratan/ kov. Vakuujte, utřete mírným roztokem stolní soli. Před začátkem sezony aplikujte mýdlovou vodu a důkladně ratan opláchněte. Nasajte vlhkost hadry a nechte jej úplně vyschnout - teprve tehdy nábytek použijte.