Klasické párty stany 3 x 9 m 

Párty stany 3 x 9 m v klasickém provedení. Nůžkové stany 3 x 9 m zde.

Průvodce: jak vybrat párty stan

Párty stany 3 x 9 m v klasickém provedení. Nůžkové stany 3 x 9 m zde.

Průvodce: jak vybrat párty stan

Zobrazit


Kategorie neobsahuje žádné produkty

Klasické párty stany 3 x 9 m a jejich lehké stabilní konstrukce se stále těší velké oblibě. Dají se totiž prvotřídně využít jako působivá reklama, pokud je zvolíte ve firemních barvách, doplníte své efektní logo, reklamní fota a animace. Už nikdy vás nezaskočí špatná předpověď a náhlé výkyvy počasí. Zahradní párty stany jsou mobilní a dají se dobře stěhovat. Snadno se skládají i rozkládají a dobře se skladují. Spolehlivě zastřeší sportovní, kulturní, společenské nebo firemní akce. Klasické párty stany 3 x 9 m nabízíme v mnoha variantách, v široké paletě barev i velikostech. Můžete si je objednat z pohodlí svého domova.

Doporučujeme i zahradní grily z naší nabídky.

Zahradní klasické párty stany 3 x 9 m s velkou možností využití

Zahradní párty stany využijete i jako dočasné skladovací prostory. Jsou cenově dostupné a na vaše akce, které se pravidelně opakují, se rozhodně vyplatí. Klasické párty stany 3 x 9 m mají lehké konstrukce a jsou praktickými pomocníky. Mohou vám sloužit po celý rok. Můžete do nich zakoupit i vhodné agregáty pro vytápění. Na léto se vám budou hodit bočnice proti větru nebo moskytiéra proti obtížnému hmyzu. Naše párty stany mají vysokou kvalitu, jsou stabilní, odolné proti oděru, a materiál plachty je voděodolný. Charakteristická je pro ně i jednoduchá údržba. Máte rádi chvíle pohody, rádi doma stolujete či relaxujete na čerstvém vzduchu? Dopřejte si stín na své zahradě, ať již rádi odpočítáte nebo něco kutíte. S našimi párty stany odoláte i příšerném vedru ve stínu.

Kompletní nabídka párty stanů

Klasické párty stany 3 x 9 m s dostatečným prostorem

Klasické párty stany 3 x 9 m jsou vyrobené podle platných evropských standardů a bezpečnostních norem. Podnikatelé a běžní uživatelé uvítají jejich snadný mechanismus, schopnost je snadno složit i rozložit a dobře skladovat. Přenášet se dají snadno v příručních taškách, ve kterých se i velmi dobře skladují. Klasické párty stany 3 x 9 m jsou stylovým a elegantním řešením pro zastřešení každé venkovní akce. Máme bohatý výběr barev, velikostí a tvarů.

Nůžkové stany 3 x 9 m