774 454 067

Po - Pá 9 - 16 h

info@t-stany.cz

Proč nakoupit u nás

1. Vše skladem
2. Profesionální klientský servis
3. Garance doručení do dvou dnů
4. Kvalitní zboží za příjemné ceny
5. Info o průběhu objednávky

Ochranné obaly - plachty na zahradní nábytek 

Ochraňte zahradní nábytek praktickou plachtou - nábytek se odvděčí dlouhou životností

Nejprodávanější produkty v kategorii



Zobrazeno 1 – 9 z 9 položek
Zobrazeno 1 – 9 z 9 položek

Ochranné obaly a plachty na zahradní nábytek jsou vhodné pro zakrytí vašeho zahradního nábytku, chrání je před ušpiněním, zničením, deštěm a další nepříjemnými vlivy neblahého počasí. Ochranné obaly a plachty najdete v mnoha provedeních a velikostech a jdou ideální nejen pro zakrytí, ale i pro uskladnění zahradního nábytku po dobu, kdy jej zrovna momentálně nepoužíváte. Již při samotném nákupu nábytku je také třeba myslet na jeho ochranu. Vybírejte tedy nejen s ohledem na krásné, ničím nerušené a prosluněné chvíle strávené na vaší zahradě i terase při grilování (zahradní grily zde), ale i při čtení oblíbené knížky, na pouhé lenošení, ale také s ohledem na nevyhnutelnou péči o váš zahradní nábytek a jeho skladování.

Ochranné obaly a plachty na zahradní nábytek

Zahradní nábytek je při své výrobě sice uzpůsobený velmi dlouhému pobytu na slunci a dešti, aby bez větší újmy přečkal pobyt venku během celého zimního období, přesto je třeba se o něj starat. Jeho veškeré nekryté části dostanou přes celou sezonu pořádně zabrat a pokud jej nabudete dostatečně chránit, zbytečně tak snižujete jeho životnost. Zahradnímu nábytku škodí především voda, která se dostává do jednotlivých spár, a pokud tam následně zmrzne, může tím způsobit opravdu mnoho nepříjemností a nábytek poškodit. Doporučujeme vždy po každé sezóně provádět čištění a případnou nutnou údržbu podle jeho materiálu. Vhodné je i jeho umístění do suché místnosti. To samé platí i pro zahradní lehátka.

Nejen při skladování použijte ochranné obaly a plachty

V ideálním případě zahradní nábytek při skladování ještě navíc přikryjte vhodnou ochrannou plachtou, ať se vám na něj zbytečně moc nepráší. Jestliže nemáte možnost nábytek během zimy uložit do vnitřních prostor, očistěte jej a proveďte údržbu, a schovejte jej do obalu, který je na něj speciálně uzpůsobený a konstruovaný. Skvěle se tedy pro tento účel hodí. Nejde jen o pouhou plachtu, ale zahradní plachta na nábytek má často tvar kvádru či krychle, takže na vašem zahradním nábytku bude velmi dobře držet a nesfoukne jej ani prudký vítr. Ochranné obaly a plachty mají po stranách očka, kterými je lze velmi snadno uchytit k zahradnímu nábytku.