Dřevěné zahradní stoly 

Nejprodávanější produkty v kategorii



na stránku
Zobrazeno 1 – 12 z 37 položek
Zobrazeno 1 – 12 z 37 položek

Dřevěné zahradní stoly patří mezi nejoblíbenější exteriérový nábytek

Dřevěné zahradní stoly jsou nejoblíbenější. Tento zahradní nábytek je nejen příjemný na pohled, ale jde o přírodní ekologicky šetrný materiál s teplou strukturou. Dřevěné zahradní stoly a židle by měly být vybrány z odolného materiálu - třešně, dubu, lískových, modřínových, teakových a jehličnatých druhů. Chcete-li chránit dřevěný venkovní nábytek před hmyzem a výkyvy počasí, musíte ho pravidelně ošetřovat lakem nebo barvou. Neobvyklým řešením pro zahradu v rustikálním nebo krajinářském stylu budou zahradní stoly a lavičky z kulatiny.

Mohla by se vám i hodit naše nabídka krásných zahradních grilů.

 

Dřevěné zahradní stoly - optimální řešení pro venkovní prostředí

Dřevěné zahradní stoly, židle, lavice, lehátka se vyrábějí z ekologicky šetrného a na oko příjemného materiálu. Nejoblíbenější je borovice, bříza a dub. Dřevěný zahradní nábytek je vhodný téměř do jakéhokoliv designu krajiny. Vysoce kvalitní lak chrání dřevo před ultrafialovým zářením, vlhkostí a mechanickým poškozením. Masiv se snadno opravuje. Bohužel i dražší ochranný lak chrání nábytek před požárem špatně. V chladném období musí být dřevěné zahradní stoly a další nábytek vyčištěn a chráněn v teplých uzavřených prostorách. Nebo alespoň v párty stanu.

Dřevěné zahradní stoly vyrobené z ratanu

Pletený ratan je přírodní a ekologický materiál. Ratan je pěstován, zpracováván a tkaný především v Asii, takže cena modelů není vysoká. Ratanové dřevěné stoly, židle, lavice a další jsou velmi lehké. S přídavkem skla nebo kovu získáte elegantní a svěží design. Ratan nemá rád vlhkost. Nábytek je drahý a těžko se opravuje. Co si vybrat? Než půjdete do obchodu s dřevěným zahradním nábytkem, odpovězte na následující otázky. Budete ho držet venku po celou dobu, nebo bude schován pod střechou? Jak ho uložíte? Kolik jste ochotni zaplatit za dřevěné zahradní stoly? Po jasných formulacích odpovědí budete chránění proti chybám při výběru a zbytečným výdajům.