774 454 067

Po - Pá 9 - 16 h

info@t-stany.cz

Proč nakoupit u nás

1. Vše skladem
2. Profesionální klientský servis
3. Garance doručení do dvou dnů
4. Kvalitní zboží za příjemné ceny
5. Info o průběhu objednávky

Ochranné oleje nejen pro zahradní nábytek 



Kategorie neobsahuje žádné produkty

Ochranné oleje na dřevěný zahradní nábytek

U konečné úpravy dřevěných výrobků (parkety, podlaha, dřevěný zahradní nábytek aj.) se musí použit speciální olej, ideálně holandského původu. Trh nabízí různé druhy barevných olejů. Olej na dřevo je k dispozici v průhledné podobě i v různých barevných odstínech. Kvalita pigmentu v barevných olejích hraje významnou roli při získávání nejlepšího výsledku. Olejové pigmenty by měly mít nejlepší složení, aby při aplikaci na dřevo pronikaly a impregnovaly nejjemnější dřevěná vlákna a dřevěné výrobky tak měly přirozený vzhled bez mlhavého filmu.

Máme pro vás i skvělá zahradní lehátka.

Účel oleje na dřevěný zahradní nábytek

Různé oleje se používají pro rozličné účely. Například, chrání přírodní dřevo před venkovním vlivem (terakota), přirozený teakový olej "GW" prokázal svou hodnotu. Tento olej obsahuje extrakt z teakového dřeva. K ochraně dřeva na fasádě, jako jsou stěny, dřevěné obložení, markýzy, pergoly, altány, dětská hřiště, zábradlí, mosty, ploty a brány se používá Garden Oil Verfayn. Tento olej poskytne dřevu dlouhodobou ochranu s vytvořením velkolepého vzhledu. Současně zahradní olej má přirozený účinek na masiv. Tento olej se používá také v interiéru.

 

Ošetření olejem zahradního nábytku používaného v interiéru

Pro ochranu dřeva v interiéru příkladně na schody, parkety, nábytek, stěny, stropy a další dřevěné dekorační výrobky se úspěšně používají oleje Thrace Lux a Golden Weif. Oleje značky Golden Wave jsou vyráběny podle receptů "starých tradic". Výrobky zpracované s oleji Golden Weif vytvářejí v místnosti ducha dávných dob, které zároveň potěší svou jednoduchou krásou. Naopak oleje značky Trahe Lux jsou vytvořeny s použitím nejnovější technologie. Výrobky ošetřené olejem Trahe Lux mají bezvadný a bohatý vzhled, nejlepší z nejlepších vlastností odolnosti proti opotřebení, poškrábání a stojaté vodě.