774 454 067

Po - Pá 9 - 16 h

info@t-stany.cz

GRILY A KRBY

Proč nakoupit u nás

1. Vše skladem
2. Profesionální klientský servis
3. Garance doručení do dvou dnů
4. Kvalitní zboží za příjemné ceny
5. Info o průběhu objednávky

Grily a krby i s udírnou 

Nejprodávanější produkty v kategorii



na stránku
Zobrazeno 1 – 12 z 149 položek
Zobrazeno 1 – 12 z 149 položek

Dokážete si představit léto bez pořádného grilování? Pokud máte rádi grilované maso, nebo třeba raději volíte grilovanou zeleninu, bude se vám hodit pořádný gril nebo krb, třeba i s udírnou. Je třeba si vybrat gril, který bude nejvíce vyhovovat vašim potřebám i prostorovým možnostem. Například na cesty se hodí skladný mini gril, který dáte třeba do karavanu, nebo si jej sebou vezmete na chatu. Na velké rodinné oslavy se hodí více robustní a tím i více výkonný gril. Aby vám radost z vašeho nového grilu dlouho vydržela, věnujte mu také potřebnou péči a raději jej vždy uschovejte pod ochrannou plachtu. Na pořádné grilování je třeba i patřičné vybavení, jako třeba i gril s udírnou. K nejoblíbenějším patří grily ve tvaru lokomotiva.

Menší grily nebo krby s udírnou

V naší nabídce najdete i menší kusy, které jsou zákazníky velmi oblíbené, protože mají skvělý poměr mezi cenou a výkonem. Výhodou je také jejich skladnost, manipulace a možnost je převážet. Můžete je proto vyzkoušet a připojit se tak k mnoha jiným spokojeným zákazníkům. Vítanými jsou i zahradní krby, které vás zároveň při dlouhých letních večerech velmi příjemně zahřejí a zajistí nádherné letní večery. Právě tuto atmosféru dokonalého požitku v rodinném kruhu nebo v kruhu přátel dovedou vytvořit zahradní grily a krby. Sálající teplo, praskající dřevo a krásně vonící chutné pokrmy v nich připravované dovedou zpříjemnit mnohé chvíle. Jde i o estetický zážitek, o který majitel zahradního krbu není nikdy ochuzen. Dnešní krby dokáží být současně praktickým efektním detailem i zcela centrálním prvkem u vašeho zahradního posezení (využijte naší nabídky zahradního nábytku).

Grily a krby i s udírnou

Každá doba přináší sebou i zvláštní životní styl. Dříve se zahrada asi více využívala pro užitné účely. Nyní si ji ale dokonale užíváme i jako místo odpočinku venku v přírodě. Stavíme se různé pergoly, zahradní stany a posezení a k nim nepochybně patří také zahradní grily, zahradní krby, udírny a otevřená ohniště pro příjemnou pohodu i pro přípravu různých chutných specialit. Jednotlivé krby a grily přispějí k zálibě zahradního grilování. Posezení s přáteli u zahradního krbu a při grilování patří k neopakovatelným chvílím jarních, letních i podzimních večerů.