Párty zahradní osvětlení 

Elegantní osvětlení pro každou párty skladem



na stránku
Zobrazeno 1 – 12 z 21 položek
Zobrazeno 1 – 12 z 21 položek

Párty osvětlení je skvělým doplňkem vašich párty stanů. Prodloužíte si krásné letní večery a můžete pořádat různé soukromé či firemní akce i pod širým nebem. Párty stany jsou spolehlivou ochranou před nečekaným deštěm, nepříjemným větrem i před slunečními palčivými paprsky a UV zářením. Už si nemusíte nechat překazit žádnou rodinnou oslavu, grilování či firemní a jinou společenskou akci. Náhlá nepřízeň počasí ani večerní stmívání vás nepřekvapí, pokud budete mít zahradní stany a v něm vhodné párty osvětlení. Navíc se dají nůžkové stany vzájemně propojit. Právě s vhodným propojením a párty osvětlením získáte velký prostor k oslavám třeba i pro účely podnikání.

Kvalitní párty osvětlení na každou akci  

Párty osvětlení zahrnuje mnoho možností. Můžete použít světelný kabel v jedné barvě nebo v různých barvách, barevné párty osvětlení nebo zahradní párty osvětlení v čiré podobě. Je jen na vás jestli použijete LED kabely neb LED světla, která jsou kulatá a vypadají jako žárovky. V naší nabídce nechybí ani náhradní díly, praktické bočnice, moskytiéry, střechy či přenosné tašky. Osvětlení pro venkovní použití, párty osvětlení LED čiré, s barevnými žárovkami nebo LED osvětlení žluté, perfektně oživí vaše venkovní akce. Párty osvětlení je voděodolné a připravené k okamžitému použití. Nabízíme profesionální klientský servis a garanci doručení do dvou dnů. Zasíláme také průběžní informace o stavu vaší objednávky.

Večerní akce prodlouží párty osvětlení

Párty osvětlením krásně vyzdobí nejen vaše zahradní stany, ale také vaši zahradu, terasu, balkon nebo i celý dům. Zahradní osvětlení určené pro párty stany a nůžkové stany se dá využít v interiéru i v exteriéru pro různé účely. Užijete je v létě nebo i na vánoce. Pro pravidelně pořádané soukromé nebo společenské akce doporučujeme pořídit si vlastní párty stany nebo nůžkové stany i s osvětlením. Snadno se skládají i demontují a dobře se skladují v přenosné tašce. Nůžkové stany se dají i vzájemně propojit. Nabízíme velké množství variant a širokou paletu barev, tvarů a velikostí jak párty stanů, tak i párty osvětlení. Vše je vyrobeno podle platných bezpečnostních evropských norem, předpisů a standardů.