Polstrování na lavice 

Nejprodávanější produkty v kategorii



na stránku
Zobrazeno 1 – 12 z 16 položek
Zobrazeno 1 – 12 z 16 položek

Stylové polstrování na zahradní lavice

Polstrování na zahradní lavice se vyrábí ze speciálních tkanin. Tyto textilie se někdy používají při výrobě markýz, párty stanů, slunečníků, potahů na zahradní nábytek (sedací soupravy, židle, polštáře), jakož i nábytek pro jachty a kabriolety. Používají se i na závěsy pro velké francouzská okna, které mohou být ponechány otevřené za každého počasí.

Polstrování na zahradní lavice - materiály

Jaké materiály se používají k výrobě polstrování na zahradní lavice? Moderní tkaniny jsou vyrobeny ze syntetických vláken, které mají zvláštní sílu. Vlastnosti akrylových tkanin se navíc prakticky na dotek neliší od měkkých tkanin vyrobených z přírodních vláken. Kromě toho výrobci používají impregnace, které jim dodávají vodoodpudivé vlastnosti a odolnost proti kontaminaci tkanin.

Je možné počítat s různými texturami, barvami a hustotou?

Přední výrobci jako například Sunbrella, kteří vyrábějí látky pro stany, altány, markýzy, přístřešky a zahradní nábytek s širokou škálu barev - od světlé až po tmavé, nechybí polstrování na zahradní lavice. Specifické pro toho výrobce je, že vyrábí akrylové tkaniny, které jsou svou strukturou a vlastnostmi velmi podobné přírodním materiálům (jsou měkké až sametové), úžasně vzdušné, jak protichůdné v minulosti používaném plátnu a vinylu.  

Polstrování na zahradní lavice - péče

Mohou se používat venkovní tkaniny v interiérech? Samozřejmě. Tkaniny od předních výrobců jsou vyráběny s ohledem na nejpřísnější požadavky na ochranu životního prostředí a mají příslušné certifikáty. Jak se tedy starat o polstrování na zahradní lavice? Zvláštní péče u těchto moderních textilií není nutná. Mohou se prát v pračce, bělit a žehlit. Svojí lehkostí a jednoduchou péči polstrování na zahradní lavice často převyšují obvyklé interiérové polstrování, které má omezení při praní, bělení atd.