774 454 067

Po - Pá 9 - 16 h

info@t-stany.cz

ZAHRADNÍ NÁBYTEK

Proč nakoupit u nás

1. Vše skladem
2. Profesionální klientský servis
3. Garance doručení do dvou dnů
4. Kvalitní zboží za příjemné ceny
5. Info o průběhu objednávky

Levný zahradní nábytek | Venkovní zahradní nábytek 

Nejprodávanější produkty v kategorii



na stránku
Zobrazeno 1 – 12 z 841 položek
Zobrazeno 1 – 12 z 841 položek

Zahradní nábytek do našich zahrad jistě patří a je jejich nedílnou součástí. Využijete jej i na terase, v párty stanu a na balkóně. Výběr zahradního nábytku se odvíjí od budoucího účelu, ke kterému jej hlavně budete používat. Vybírat samozřejmě můžete i podle svého vkusu a vzhledu nábytku. Záleží na vzhledu, vaší náročnosti a na pohodlí. Kvalitní zahradní nábytek nemusí ani příliš zatížit váš rozpočet, dá se pořídit opravdu levně. Můžete využít doby, kdy bude akce nebo sleva, nebo si počkat na výprodej. Zvolte zahradní nábytek tak, abyste s ním byli sami spokojeni a vydržel vám mnoho let. Nejčastějším materiálem na výrobu zahradního nábytku je plast, kov a dřevo. Mezi nejprodávanější kousky zahradního nábytku patří u nás zahradní lehátka.

Zahradní nábytek ze dřeva, z plastu a z kovu

Jednoznačně nejlevnějším materiálem je plast. Je velmi lehký, mobilní a snadno se přenáší. Ideální pro venkovní použití. Také se snadno a jednoduše udržuje. Dobře snáší déšť, jen je dobré jej chránit před hodně palčivým sluncem. Nábytek z kovu je nadčasový a vysoce elegantní. Působí luxusním dojmem a často jej zdobí nápadité ornamenty. Dalším často používaným materiálem je dřevo. Je velmi krásný přírodní materiál, který se do našich zahrad skvěle hodí. Cena dřevěného nábytku je o něco vyšší než u plastového, ale do zahradního nábytku se opravdu vyplatí investovat. Také pak záleží i na správné údržbě dřeva, při které vám pak bude sloužit nábytek po mnoho let. Luxusní variantou dřevěného zahradního nábytku je teakové dřevo. Stále více lidí ale dává přednost českým dřevinám.

Zahradní nábytek z umělého polyratanu

Velmi oblíbeným materiálem je v posledních letech levný polyratan. Ideální pro venkovní použití. Moderní zahradní nábytek je vyrobený z umělého ratanu. Nejvíce se prodávají asi polyratanová zahradní lehátka, ale i křesla, houpačky či židle. Tento zahradní nábytek má nadčasový design a nabízí se v různých barvách. Křesla, pohovky, ratanové židle nebo ucelené zahradní sedací soupravy i se stolkem velmi dobře doplní vaši zahradu i terasu, zimní zahradu, větší balkón i interiér. Bezúdržbový materiál je extrémně odolný vůči nepříznivému počasí nebo UV záření. Pokud zvolíte jakoukoliv variantu zahradního nábytku, nechte se inspirovat jednou z našich levných výhodných nabídek.