Zahradní stoly ze Sevelitu 

Nejprodávanější produkty v kategorii



Zobrazeno 1 – 5 z 5 položek
Zobrazeno 1 – 5 z 5 položek

Špičkové zahradní stoly ze Sevelitu

Většina vlastníků venkovských domů se brzy nebo později zamyslí nad zlepšením svého přilehlého pozemku. My všichni rádi trávíme volný čas v přírodě. Co je příjemnějšího než snídaně a večeře v zahradě pod stinným stromem a pro pohodlí prostě potřebujeme zahradní nábytek. Případný deštík vyřešíme kvalitním párty stanem a na grilovačku jsou nezbytné zahradní grily. Příkladně zahradní stoly ze Sevelitu jsou velmi pohodlné a pohyblivé. Trh nabízí mnoho druhů vzorů a materiálů, takže můžete vždy najít něco, co vás zaujme a uspokojí vaše potřeby. Moderní výrobci nábytku se snaží vyjít všem potřebám zákazníků, proto je tento vysoce specializovaný nábytek prezentován v široké škále.

Zahradní stoly ze Sevelitu – unikátní doplněk do vaší zahrady

V dřívějších dobách si majitelé domů vlastnoručně vyráběli stoly a židle. Nyní existují hotové výrobky, které lze snadno skládat pro přepravu, kompaktní skladování. Tyto výrobky si vybírají lidé, kteří touží po maximálním pohodlí v předměstské oblasti. Německé zahradní stoly ze Sevelitu jsou světově proslulé díky vynikající kvalitě, okouzlujícímu designu a trvanlivosti. Tyto výrobky jsou navrženy tak, aby byly všestranné a ideální pro vnitřní a venkovní stravování.

Zahradní stoly ze Sevelitu – všestranné využití

Zahradní stoly ze Sevelitu jsou skvělým doplňkem do vaší restaurace, jídelen, nemocnic, domova, altánů, škol, kaváren, kanceláře a další. Zahradní stoly ze Sevelitu jsou navržené tak, aby odolávaly vnějšímu počasí, UV záření a komerčnímu využití v jídelně. Horní a spodní strana je pokryta vrstvou melaminové pryskyřice s přídavným překryvem. Jádro této stolní desky je vyrobeno ze speciální dřevotřískové desky z ekologického dřeva, které jsou smíchány s vodotěsným lepidlem. Další výhody: inovativní snadno čistitelný povrch, vysokovýkonné plasty chrání stůl před nárazem, snadno se čistí, odolnost proti nárazu a vlhkosti.