774 454 067

Po - Pá 9 - 16 h

info@t-stany.cz

Kategorie

Proč nakoupit u nás

1. Vše skladem
2. Profesionální klientský servis
3. Garance doručení do dvou dnů
4. Kvalitní zboží za příjemné ceny
5. Info o průběhu objednávky

Získejte dobře placenou práci.

Získejte dobře placenou práci.

Přišli jste o zaměstnání nebo hledáte novou práci a změnu? Přemýšlíte, jestli se vám vyplatí dojíždět za prací do většího města nebo raději vzít pracovní nabídku poblíž vašeho bydliště, ale za míň peněz?

Poradíme vám, kde najdete největší přehled nabídek práce na jednom místě a v jakých krajích a městech jsou aktuálně nabízeny nejvyšší platy.

 

Kde hledat práci s nejvyšší průměrnou mzdou?

 

Podle aktuálních dat českého statistického úřadu nejlépe placené nabídky práce najdeme v Praze, Středočeském kraji, Plzeňském kraji a Jihomoravském kraji. Není divu, že do těchto krajů dojíždí lidé za prací i z menších a vzdálených měst a vesnic. Nejlépe placená volná místa mizí mezi prvními, proto je důležité reagovat na ně v co nejkratším čase.

 

Přehled volných míst v Praze, Brně a Plzni na HitPrace.cz

 

Na internetu najdete velké množství nabídek práce od pracovních agentur, pracovních portálů i jednotlivých zaměstnavatelů. Šetřete časem a prohlédněte si volné pozice na HitPrace.cz. Tento portál slučuje volné pracovní pozice od různých zaměstnavatelů, agentur i pracovních portálů. Získáte tak přehled pracovních nabídek z různých zdrojů na jednom místě.

Nejlépe placená volná místa mizí jako první, proto je potřeba reagovat rychle. Nastavte si proto službu hlídacího psa na práce Praha, nabídky práce Plzeň nebo práce Brno a zajistěte si tak vyšší šanci na úspěch.

 

Připravte se na pohovor

 

Jakmile dostanete pozvánku na pohovor, nezapomeňte na pečlivou přípravu. Přečtěte si čerstvé zprávy a aktuality o firmě do které se chystáte na výběrové řízení a získejte přehled o tom, jaká je její firemní kultura. Obvolejte známé, kteří ve firmě pracují a poproste je o doporučení. Zjistěte si, na co se vás mohou na pohovoru zeptat a buďte připraveni. Odbouráte tak stres a získáte jistotu při výběrovém řízení.