Zahradní grily (Venkovní grily) 

Nejprodávanější produkty v kategorii



na stránku
Zobrazeno 1 – 12 z 43 položek
Zobrazeno 1 – 12 z 43 položek

Venkovní grily vám přinesou spoustu radosti na zahradě. Existuje celá řada grilů i jejich typů, jako venkovní grily, nebo často grily zahradní, které jsou určené na grilování venku, na terase či na zahradě. Zde najdete zejména ty zahradní grily, ve kterých to hoří nebo žhne. Rozlišujeme třeba grily na dřevěné uhlí a plynové grily. Pokud máte domek, chatu, nebo terasu a rádi grilujete, přinášíme vám právě nabídku velkých i malých běžných grilů na uhlí a plynových zahradních grilů. Udělejte tak radost sobě a všem svým blízkým pořízením venkovního grilu za přístupné ceny a užijte si tak společně strávené krásné chvíle.

Jak vybrat zahradní grily

Je třeba vybírat podle počtu osob, protože jiný druh zařízení budete potřebovat pro dvoučlennou a jiný pro čtyřčlennou rodinu. Je možno koupit i grily v akci (sledujte naše stránky). Mnohem větší gril je potřeba pro menší gastronomický provoz, nebo při pořádání pravidelných zahradních party pro více osob (zahradní párty stany zde - máme i nůžkové stany). Od těch levnějších směrem k dražším se zvyšuje cena a zároveň i výkon. Pokud je pro vás grilování obřadem, užíváte si rozdělávání ohně i celkovou atmosféru do hlubokých večerních i nočních hodin, potřebujete něco speciálnějšího. Jiný gril se hodí, jde-li vám pouze o rychlou přípravu jídla.

A kam se posadíte? Do zahradního nábytku :-)

Gril na dřevěné uhlí a plynový gril

S nižšími pořizovacími náklady se venkovní gril na dřevěné uhlí objevuje již prakticky v každé rodině. Mnoho lidí si také zakoupí grily v akci. Venkovní grily na uhlí až tak nezatíží při nákupu rodinný rozpočet a během grilování vyvolávají velmi příjemnou atmosféru. Jde ale o pracnější obsluhu s udržováním ohně při rozfoukávání uhlíků, někdy s nepříjemným dýmem obtěžujícím okolí a odlétávající jiskry. Pohodlí plynových grilů provází vyšší cena. S grilem na dřevěné uhlí se vrátíte mezi zálesáky, zato plynový gril je tak trochu venkovní sporák skýtající veškeré pohodlí, které máte i v kuchyni. Nepotřebujete složitě rozdělávat oheň a prostě jen otočíte knoflíkem. Nedostatek romantiky nahradí nesrovnatelně vyšší výkon, rovnoměrný ohřev a dost často i nižší provozní náklady. Tím se pak postupně srovná vyšší cena vydaná na začátku.