774 454 067

Po - Pá 9 - 16 h

info@t-stany.cz

Proč nakoupit u nás

1. Vše skladem
2. Profesionální klientský servis
3. Garance doručení do dvou dnů
4. Kvalitní zboží za příjemné ceny
5. Info o průběhu objednávky

Zahradní párty stany 4 x 4 m 



Kategorie neobsahuje žádné produkty

Jaro je tady a vy se chystáte na grilování s přáteli a rodinou? Máte zájem o kvalitní zahradní stan na pravidelné používání? Nevíte jaký typ stanu vybrat? Zda bude pro vás výhodnější klasika nebo nůžková konstrukce? Pokud rádi cestujete nebo potřebujete stan na vašem pozemku přemísťovat z místa na místo, rozhodně doporučujeme nákup nůžkové konstrukce. Zahradní párty stan 4x4 m nůžkového typu je ideální. (všechny nůžkové stany zde). Rozložíte tento výrobek jediným pohybem bez použití nářadí. A proč právě rozměr 4x4m? Jde o nejžádanější velikost, kde pohodlně vejde šest lidí i více, záleží, jakým zahradním nábytkem stan vybavíte.

 

Zahradní párty stan 4 x 4 m pro rodinou pohodu

 

Každý zahradní párty stan 4x4 m má své specifické parametry - vchody a předsíň (pakliže stany propojíte), voděodolnost, pevná konstrukce, spoje a klouby, kvalitní impregnace. V závislosti na těchto parametrech je stanovena cena stanu. Běžně se zahradní párty stan 4x4 m prodává kolem šesti tisíc korun. Párty stany mají široké využití – slouží nejen pro rodinné slavnosti, ale také je lze použít na firemní, sportovní, promo a další kulturní akce. Než se rozhodnete pro nákup stanu, zvažte: jak budete párty stan často používat, v jakém prostředí, pro jakou příležitost a pro kolik hostů. Je třeba brát v úvahu i povětrnostní podmínky v dané oblasti.

Využijte i naši nabídku zahradních grilů

 

Zahradní párty stan 4 x 4 m - barvy

 

Nyní nechme promlouvat barvy. Na první pohled vás zajisté v naší nabídce upoutala široká paleta barev, rozměrů a tvarů. Nejprodávanější artikl - zahradní párty stan 4 x 4 m v bílé barvě. Bílá je barva neposkvrněná a symbolizuje začátek. Dodává sílu, očišťuje. Zelená je barvou země a rostlinného života. Podněcuje mír a kamarádství a celkově pozitivně ovlivňuje vztahy, ideální barva pro zahradní slavnosti. Modrá je barvou vyváženosti a pohody, zatímco červená je barvou silných, pozitivních i negativních emocí, energie a života.