Venkovní zahradní krby | Terakotové grily 



Zobrazeno 1 – 6 z 6 položek
Zobrazeno 1 – 6 z 6 položek

Venkovní zahradní krby nabízíme ve všech možných variantách. Vodítkem při výběru pro vhodné venkovní zahradní krby může být třeba velikost, pro kolik osob bude krb potřeba, jak a kam bude umístěn, nebo i jeho design a vzhled. V popředí zájmu stojí zahradní krby ocelové i terakotové. Naše venkovní zahradní krby jsou cenově příznivé, mají také tradiční design, stabilní kvalitní a odolnou konstrukci, i vyvážený estetický dojem zahradního doplňku. Potěší vaše oko i žaludek. Na našich krbech a zahradních grilech se připravují pokrmy jedna báseň. Venkovní zahradní krby a terakotové grily potěší i ty nejnáročnější klienty. A ti se budou chtít někam posadit! Co třeba náš zahradní nábytek?

Venkovní zahradní krby a terakotové grily

Již po celá staletí hrnčíři produkují vysoce kvalitní a také žáruvzdornou jílovou keramiku. Již v historii z roku 1429 máme zmínku o její kvalitě a kráse a dnes je již celosvětově uznávanou díky tradiční řemeslné výrobě. Všechny terakotové grily jsou pečlivě vytvořeny s ohledem na maximální kvalitu. Všechny terakotové desky jsou kvalitně vyráběné. Terakotová keramická grilovací deska je velmi odolná a poskytuje vašim grilovaným potravinám, jak masu i zelenině unikátní přírodní chuť. Terakotový gril je tak velmi výjimečný.

Terakotové grily

Nabízí zdravé a dietní grilování, kdy terakotovou desku stačí olejem jen lehce pokapat. Grilování je vhodné i pro všechny dietáře nebo rodiny s malými dětmi. Přírodní vůně i chuť je díky přírodnímu materiálu zachována a zaručuje specifickou přírodní chuť a vůni. Další výhodou je extrémní odolnost, kdy na desce lze maso krájet i ocelovým nožem a omeletu otáčet i kovovou obracečkou a desku čistit ji drátěnkou. Sálavá deska zůstane i po vypnutí tohoto grilu ještě velmi dlouho teplá. Toho využijete i v případě chladnějších večerů. A kdyby přišel deštík, bude se vám hodit nějaký párty stan!