774 454 067

Po - Pá 9 - 16 h

info@t-stany.cz

Kategorie

Proč nakoupit u nás

1. Vše skladem
2. Profesionální klientský servis
3. Garance doručení do dvou dnů
4. Kvalitní zboží za příjemné ceny
5. Info o průběhu objednávky

Zahradní chatky sluší každé zahradě

Zahradní chatky sluší každé zahradě

Pokud patříte k lidem, kteří nedají dopustit na přírodu a chtějí být také obklopeni přírodními materiály, tak potom je dřevěná chata jistě správnou volbou pro vaši zahradu. Dřevěná chata je praktická a zároveň stylová pro lidi, kteří nechávají vyniknout i svůj exteriér a to, že se o něj starají. Zahradní chatky nejsou jen obyčejným domečkem pro zahradu, dělají toho mnohem víc. Díky své praktické a estetické stránce dokážou skvěle doladit celkový koncept zahrady a zajistit pořádek.

Uplatnění plastových domků

Zahradní chatky z plastu sice nemají dlouhou životnost ani nevynikají velkou kvalitou, ale i ty si stále najdou místo na naší zahradě. Plast nás všude obklopuje, proto není žádnou novinkou ani v zahradách, kde se často využívají například plastové židle. Navíc plastové domky jsou velmi lehké, takže je můžete přenášet a přemísťovat. Jejich největší výhodou je zejména to, že na jejich výstavbu nepotřebujete žádné povolení. Avšak zahradní chatky z plastu jsou vhodnější alternativou spíše pro dětské zahradní stavby na hraní. Plastové chatky se však nikdy nevyrovnají tomu, co nám nabízí dřevěná chata, protože přírodní materiály a životnost je základem každé zahradní stavby. Přece jen dřevěná chata má své kouzlo i bez toho, abychom se zaměřovali na její výhody a přínos pro zahradu.

Dřevěné chaty během ročních období

Zda je zima nebo léto, dřevěná chata Vám nabízí kvalitní místo, kde si budete moci užít čas s rodinou nebo přáteli. Před mrazem nebo bouřemi se budete moci v klidu pobavit uvnitř chatky. Plastové zahradní stavby těžší snášejí nepříznivé vlivy počasí, a proto nejsou velmi vhodné pro celoroční používání.

Variabilita a funkčnost zahradních chatek

Zahradní stavby vám mohou také poskytnout přístřešek nebo oporu, například pro dřevo nebo auto. Jejich různorodá funkčnost vám nabízí mnoho možností zahradních staveb, které budete moci přizpůsobit podle vašich potřeb a zahrady, jednoduše si tak budete moci vytvořit své zahradní království.