774 454 067

Po - Pá 9 - 16 h

info@t-stany.cz

Proč nakoupit u nás

1. Vše skladem
2. Profesionální klientský servis
3. Garance doručení do dvou dnů
4. Kvalitní zboží za příjemné ceny
5. Info o průběhu objednávky

Párty stany 5 x 8 m 

Párty stany 5 x 8 m = venkovní obývací pokoj



Kategorie neobsahuje žádné produkty

Velké párty stany 5 x 8 m - skvělý způsob, jak vytvořit v tichém rohu zahrady venkovní stolování. Pryč je doby, kde jsme hledali stín pod korunami velkých stromů. Nyní se staví do zahrad altány, pergoly a párty stany 5 x 8 m, velikost se odvíjí od počtu pravidelně docházejících hostů. Zahradní pavilon jednoduše složíte a demontujete. Zahradní stany mohou být obdélníkové, ve tvaru čtverce nebo kulaté, či mít dokonce podobu hvězdy - to vše závisí na modelu a značce. Velkou výhodou zahradního pavilonu je, že může být umístěn kdekoliv v zahradě, jednoduše lze změnit jeho umístění, přesunout na jiné místo, nebo schovat do skladu. To samé můžete udělat se svým oblíbeným zahradním lehátkem.

Mohl by se vám hodit i zahradní nábytek

Párty stany 5 x 8 m jsou ideální před výkyvy počasí

Malé i velké párty stany 5 x 8 m vás spolehlivě ochrání nejen před nadměrným slunečním světlem, ale i před deštěm a větrem. Je třeba mít na paměti, že nás mohou večer obtěžovat dotěrní komáři. Pro tuto nepříjemnou situaci si pořizujeme moskytiérou, aby byla zajištěna ochrana proti hmyzu. Než se vydáte stan koupit, zodpovězte si několik otázek. Kolik vás bude pravidelně navštěvovat hostů, zda má stan sloužit jako jídelna nebo jen na relax. Nejjednodušší (a nejlevnější) modely jsou určeny především pro stín. Ale velké párty stany 5 x 8 m již skvěle zastoupí obývací pokoj nebo slouží jako přístřešek pro venkovní kuchyni.  

Párty stany 5 x 8 m musí být pevný a stabilní

Párty stany 5 x 8 m se často vyrábějí z tkaniny, která je přetažena přes dřevěnou, plastovou nebo ocelovou konstrukci (kovová je samozřejmě nejlepší). Tkanina se vyrábí z nepromokavých materiálů, obvykle speciálně upravené tkaniny nebo z polyesteru. Ideální je kovová konstrukce, plastové bývají méně stabilní, ale mohou se připevnit ke stromu. Výběr je obrovský, stejně tak oceníte širokou paletu barev, tvarů a rozměrů. Navíc jsou v každém eshopu, kde se párty stany 5 x 8 m a jiné velikosti prodávají i široký sortiment s náhradními díly.