Závaží k párty stanům 

Každý párty stan je lépe zatížit. Ať vám neuletí :-)



Zobrazeno 1 – 5 z 5 položek
Zobrazeno 1 – 5 z 5 položek

Závaží ke stanům zajistí jeho stabilitu a pro vaše bezpečí bude určitě dobré si jej pořídit. Zabrání zborcení párty stanů při poryvech větru a dopřejí vám klid. Můžete vyzkoušet ocelové závaží ke stanům ve tvaru kvádru či podkovy, které má dlouhou životnost. Ocelové závaží může být s povrchovou úpravou, nejčastěji v černé barvě, nejčastěji o hmotnosti 14 až 15 kg. Jde o snadné a rychlé řešení, které můžete mít připraveno po ruce a v případě potřeby jej použít. Závaží k zahradním stanům je součástí bohatého příslušenství k párty stanům.

Pískové závaží k párty stanu

Levnější variantou je pískové závaží k párty stanu, které vám zaručí velmi dobrou stabilitu vašeho zahradního stanu. Závaží určitě využijete ke všem druhům a variantám stanů a altánků. Pokud se bojíte, aby vám vaše párty stany nebo zahradní altánky neuletěly ve větších poryvech větru, je snadné si je pomocí závaží na párty stany pojistit. Ideální řešení jak ukotvit svůj párty stan klidně třeba i na asfaltu a jiných méně stabilních plochách, kde není jak zahradní stan ukotvit, jsou právě tato závaží. Ochrana párty stanu před většími povětrnostními podmínkami doopravdy funguje. Tam kde nelze párty stany jednoduše ukotvit do země, jednoduše jej zatížíte ho závažím.

Zátěžové vaky na stany a závaží

Asi nejlevnější závaží k párty stanu jsou právě zátěžové vaky na párty stany a altány. Hmotnost závaží ke stanu po jeho celkovém naplnění pískem je asi 13 až 14 kg podle vlhkosti písku. Jde o vysoce funkční a velmi jednoduché řešení k použití, které i na pohled pěkně vypadá. Doplňovací vaky na písek jsou v provedení na uchycení na suchý zip. V sadě je možnost volby pro čtyřnohý a šestinohý stan. Potěší vás velmi pevně šitá konstrukce a dovnitř nemusíte plnit jen písek, ale můžete zvolit i jiný materiál. Tyto zátěžové vaky jsou doplněné poutkem vhodným pro dodatečné kotvení pomocí háku do měkkého povrchu.