Mini (malé) grily | Přenosné grily 

I takto malé a levné grily spolehlivě fungují. Vyzkoušejte!



Zobrazeno 1 – 9 z 9 položek
Zobrazeno 1 – 9 z 9 položek

Dopřejte si dobrý pocit z grilování i na cestách s našimi efektivními přenosnými mini grily. V této kategorii najdete přenosné malé grily, které se se svou funkčností mohou v klidu srovnávat s jejich většími provedeními. Přenosné grily pohodlně převezete prakticky kamkoliv chcete, takže je naprosto klidně můžete využívat nejen na svojí zahradě, ale i na chatě, chalupě, na dovolené, ale i při kempování. Mini grily se hodí prostě na každou příležitost. Prakticky jediná nevýhoda je, že na tomto menším grilu nepřipravíte asi najednou příliš velké množství masa, jako byste mohli připravit na klasickém velkém zahradním grilu či zahradnímu krbu. K nejoblíbenějším patří zahradní grily lokomotiva. Na cestách vám to ale určitě přijde jako pouhá maličkost vzhledem ke všem ostatním výhodám, které právě váš mini gril nabízí.

Přenosné mini grily jsou ideální na cestování

Pokud byste si rádi ugrilovali váš oblíbený steak či zeleninu i na cestách, v karavanu nebo na dovolené, ale nemůžete kvůli tomu zaplnit celý kufr vašeho auta obrovským zahradním grilem, ideální cestou je mini gril. Máme pro vás řešení, kterými jsou právě přenosné grily, velmi ideální na dovolenou, víkendy, festivaly, na chatu, chalupu a podobné příležitosti. Malé přenosné grily fungují naprosto stejně, jako jejich větší verze, jen na ně prostě nedáte tolik pokrmů najednou a množství masa budete připravovat déle. Na menší grilování pro pár přátel, nebo pro malou rodinu nebude ve chvílích volna žádný problém.

A když dorazí déšť, máme pro vás párty stan!

Potřebujeteli relax, jsou tu skvělá zahradní lehátka!

Přenosné grily a mini grily

Mini grily vám pomohou vytvořit si v mžiku dokonalé kulinářské zázemí. Dopřejete si tak velmi příjemné večery, které jsou provoněné pečeným masem a grilovanou zeleninou. V naší nabídce najdete mnohé zahradní i přenosné grily ve velkém cenovém rozpětí, ve spoustě variant a provedení. Vybírat můžete v právě třeba v základní variantě mini grilu vhodné k příležitostnému grilování, ale i větší grily pro náročný provoz s možností klidně celoročního používání. Všechny naše přenosné grily jsou kvalitně zpracovány a jsou vyrobeny s prověřených materiálů. Přenosné grily pracují s rovnoměrnou distribucí tepla a nechybí u nich prvky pro pohodlný a bezpečný provoz.