Masážní lehátka i skládací 

Nechte se hýčkat na masážním lehátku :-)



Zobrazeno 1 – 8 z 8 položek
Zobrazeno 1 – 8 z 8 položek

Skládací masážní lehátka jsou skvělým pomocníkem. Skládací masážní lehátka jsou totiž využívána především maséry během jejich každodenní náplně práce, tedy při masáži. Skládací lehátka jsou buď s hliníkovou konstrukcí, nebo například s dřevěnou konstrukcí. Dále je můžeme dělit podle počtu jejich nohou. Dělají se se dvěmi páry nebo třemi páry nohou. Ke každému masážnímu lehátku je možné si doobjednat třeba obal, není-li již jeho součástí. Naše velmi přijatelné ceny jistě ocení nejen profesionální maséři, ale i nový absolventi masérských škol a různých kurzů.

Skládací masážní lehátka pro každého maséra

Skládací masérská lehátka si můžete vybírat hned z několika druhů a barevných provedení. Lehátka pro maséry disponují robustní konstrukcí, která má dostatečnou nosnost. Výhodou lehátek je možnost jejich úplného složení, díky čemuž je možné toto lehátko velmi snadno přenášet. Masérská lehátka jsou velmi vhodná pro domácí využití, ale i do masérských salonů pro profesionální maséry. Skládací masážní lehátka snadno převezete v kufru auta a je tak dostatečně mobilní. Můžete jej snadno složit, proto vám nebude doma ani na vašem pracovišti zavazet.  

Skládací masážní lehátka s mnoha výhodami

Skládací masážní lehátka využijete pro luxusní masáž i v pohodlí vašeho domova. Jsou už tak propracovaná, že se dají velmi rychle složit i rozložit, a snadno je schováte. Nebudou vám tak nikde zavazet, překážet a zbytečně zabírat místo v momentě, kdy je vůbec nepotřebujete. Výbornou službu vám prokážou lehátka dřevěná i hliníková, s mnoha polohami a jejich plynulou regulací. Skládací masážní lehátko tak využijete doma, v masérském, kosmetickém či fyzioterapeutickém salonu, ale i na cestách za klienty. Jeho největší předností je vysoká praktičnost a mobilita, která vás nijak neomezuje a pro pocit pohodlí při používání.

Máme pro vás i zahradní lehátka. Samozřejmě všechny skladem:-)