Zahradní stoly z Werzalitu 



Kategorie neobsahuje žádné produkty

Německé zahradní stoly z Werzalitu

Jaký materiál mám přednost při výběru venkovského nábytku? Dosavadní trh nabízí mnoho možností - dřevěné, plastové, kožené a proutěné, a dokonce i kovaný zahradní nábytek. Pokud nezohledňujete cenu a design, pak je třeba nejprve věnovat pozornost technickým vlastnostem. V každém případě doporučujeme dřevěné zahradní stoly z Werzalitu, které nádherně zapadnou do každé krajiny. Zvolíte-li proutěný nábytek, ten je potažený speciálním lakem, chrání ho před UV zářením. Na druhé straně je velmi lehký a útulný. Můžete si zakoupit skládací stoly a židle s tkaným nebo kovovým rámem.

Vysoce kvalitní zahradní stoly z Werzalitu

Stále nejste rozhodnutí a líbí se vám i kovový zahradní nábytek, který si zachovává svou přitažlivost po dlouhou dobu? Ovšem je těžký a váží mnohem víc než dřevo. Oblíbený pro nízkou cenu je nábytek z plastu - lehký a praktický, ale s omezenou nosností, v zimě praská, a navíc plast může být toxický. Zahradní stoly z Werzalitu - největší výrobce vysoce kvalitních desek Werzalit (Verzalit) na patentované technologii. Základem stolu je zdravé, vysoce kvalitní dřevo. Na speciálních zařízeních je dřevo rozdrceno na třísky, sušeno, zpracováno a lisováno při vysokých teplotách a vysokém tlaku za použití umělých pryskyřic šetrných k životnímu prostředí proti prasklinám a vlhkosti.

Nechte se inspirovat i naší nabídkou krásných zahradních lehátek!

Zahradní stoly z Werzalitu - unikátní a osvědčená technologie

25 let výroby a provozu produktů, perfektní německé vybavení a přesná kontrola kvality umožňují firmě Werzalit vyrábět zahradní stoly z Werzalitu v obrovských množstvích ve vynikající kvalitě.

Zahradní stoly z Werzalitu - výhody:

• Odolnost vůči vysokým teplotám a teplotním výkyvům.

• Odolnost vůči počasí a vlhkosti.

• Vysoká odolnost vůči poškrábání a oděru. Extrémně silný povrch.

• Tepelná odolnost (spalování od cigaret, pády těžkých věcí na stůl, nezanechává žádné stopy).

• Snadno se čistí.

• Dlouhá životnost.